Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Hänninen potvrdený do Hyundai, nie však na plný úväzok

Thursday, 28. 11. 2013 - 23:45, Zdenka Frývaldská   

Hänninen potvrdený do Hyundai, nie však na plný úväzok

Po Thierrym Neuvillovi s Nicolasom Gilsoulom bola ako druhá posádka Hyundai Motorsport potvrdená dvojica Juho Hänninen - Tomi Tuominen. Absolvuje však len vybrané podujatia z kalendára WRC 2014.

 

774631-juho-hanninen-tomi-tuominen-lower-res.jpg

„Juho ako prvý riadil Hyundai pri testoch a počas celého roka odviedol obrovský kus práce. Je to komplexný jazdec, je rýchly, má technické znalosti a skvele komunikuje s našimi technikmi. Navyše má s vozidlom špecifikácie WRC nemalé skúsenosti, a tak skvele zapadá do nášho tímu. Sme veľmi radi, že nás bude prezentovať na niekoľkých podnikoch z kalendára WRC", povedal na adresu mladého Fína, jeho nový šéf v Hyundai Motorsport, Michel Nandan. Ako sám prezradil, tak Hänninen nie je priamo tímovou "dvojkou", ale skôr "trojkou", ktorá bude vozidlo najmä testovať a na súťažnej trati sa predstaví len občasne. Kto teda ešte zasadne do vozidla Hyundai i20 WRC, ostáva zatiaľ tajomstvom.

scoo

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri