Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Formula 1

Hamilton – Bottas pre mňa nie je hrozba

Thursday, 23. 02. 2017 - 16:12, Ľuboš Kašický   

Hamilton – Bottas pre mňa nie je hrozba

Nový Mercedes W08 EQ je štíhlejší, elegantnejší a prvé kilometre v jeho kokpite patrili dnes Lewisovi Hamiltonovi.

Už poznáme piate auto na novú sezónu F1 2017. Tím Mercedes dnes na domácej trati v Silverstone predstavil W08-ku. Jednotkou tímu je zjavne (pozn. všimnite si reč tela oboch pilotov) trojnásobný šampión Hamilton, ktorému „sparinga" bude robiť fínsky talent Bottas.

lowm56939.jpg

„Pre mňa je to veľký deň," priznal vysmiaty Valtteri Bottas. „Jazdiť za strieborné šípy je niečo mimoriadne. Dlho som čakal na tento deň. Nové auto vyzerá fantasticky a neviem sa už dočkať, kedy si s ním zajazdím."

lowm56940.jpg

Testy začínajú v Barcelone už nasledujúci pondelok a do Španielska majú letenky obaja piloti. Anglický pretekár sa dnes síce tváril kamarátsky k svojmu novému kolegovi, ale len pred niekoľkými dňami sa pre niektoré médiá vyjadril, že z Bottasa strach nemá, pretože pre neho nepredstavuje žiadnu hrozbu.

lowm56942.jpg

Nico Rosberg, ktorý ostal ambasádorom Mercedesu, Lewisovu aroganciu nekomentoval, len povedal, že sa do tohto vzťahu miešať nebude a nijako Bottasovi nebude radiť, ako na Hamiltona. Tu treba dopovedať, že pre Fína to bude ťažký rok, pretože zmluvu má iba na jednu sezónu a Mercedes ho (podľa neoficiálnych zdrojov) považuje za prechodné riešenie, kým neuloví Alonsa, alebo Vettela, ktorí budú o rok pravdepodobne na trhu.

lowm56954.jpg

lowm56944.jpg

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri