Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Formula 1

Hamilton a Bottas oslavujú v britskej centrále

Thursday, 07. 11. 2019 - 18:18, Ľuboš Kašický   

Hamilton a Bottas oslavujú v britskej centrále

Viac ako 1500 mužov a žien v britskej centrále tímu Mercedes pracovalo mesiace na pohonnej jednotke a šasi monopostu s ktorým Hamilton a Bottas vyhrali titul. Dnes to spolu oslávili.

 

Dopoludnia Toto Wolff, Lewis Hamilton a Valtteri Bottas navštívili Mercedes-AMG High Performance Powertrains v Brixworthe, kde pripravujú pohonnú jednotku Mercedes-AMG F1 M10 EQ Power+ s ktorou sú poháňané monoposty Mercedes W10. Popoludní potom všetci oslavovali v britskej centrále tímu neďaleko Silverstone, v Brackley.

m220215-1.jpg

Mercedes vyhral už šiesty majstrovský titul v rade a tím dosiahol už svoje sté víťazstvo v grand prix. „Je veľmi ťažké hľadať tie správne slová na vyjadrenie vďačnosti všetkým, ktorý sa na tomto úspechu podieľajú a vďaka ktorým môžem žiť svoj sen. Nikdy by som si nepomyslel, že sa nám to podarí šesť rokov po sebe. Vyrástol som na F1 a chcel som dokázať podobné veci ako Ayrton Senna. Bolo by skvelé dostať sa do F1 a dokázať vyhrať tri tituly. Je to neuveriteľné, ale my sme dokázali tento sen dvojnásobne. Je úžasné vidieť, ako ste všetci stále motivovaní. Snažíme sa s Valtterim povýšiť vašu prácu na víťazstvá. Ďalší spoločný rok je pre nás ďalšou výzvou a veríme, že vďaka vám budeme vyhrávať aj ďalej. Všetkým vám veľmi ďakujem,“ povedal Lewis Hamilton.

m219848-1.jpg

m220016-1.jpg

m220214-1.jpg



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri