Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

Haluška – Bartko verzus Kysucký – Dedeček

Wednesday, 20. 06. 2012 - 15:37, Daniel Mandzi   

Haluška – Bartko verzus Kysucký – Dedeček

Technické problémy, no aj niekoľkosekundové penalizácie sa pričinili na tom, že prešovská posádka Haluška - Bartko sa v priebežnom hodnotení SRP nachádza až na druhom mieste, za Kysuckým s Dedečkom. V Lubeníku by to však rada napravila.

Tibor Szabosi;67c8015.jpg

Víťazom Slovenského rally pohára za rok 2011 sa v absolútnom poradí stala posádka Peťo Haluška - Pavel Hnát. Aj keď pre novú sezónu sa Peťo rozhodol pre zmenu spolujazdca, nezmenil však svoj cieľ, ktorým je opäť vyhrať. Že to nebude tak jednoduché sa presvedčil v Prešove, no najmä v Topoľčanoch, kde sa strata na vedúcu posádku navýšila na 22 bodov. „Už od začiatku sezóny sa s nami ťahajú isté problémy a inak tomu nebolo ani v Tríbeči, kde nám odišlo čerpadlo servoriadenia. Pred Lubeníkom nás čaká jeho výmena a kontrola celého auta. Radi by sme vyriešili tieto technické problémy a ďalej bojovali o čo najvyššie umiestnenia", povedal Peťo.

Tibor Szabosi;67c6369.jpg

Už budúci týždeň čaká účastníkov rally pohára náročná HONKA IV. Rally Lubeník. V minuloročných pretekoch tu s prehľadom zvíťazila spomínaná posádka. „Minulý rok sa nám v Lubeníku podarilo vyhrať. Keďže nemáme silné auto, tak tieto náročné trate nám svojím charakterom maximálne vyhovujú. Veľmi sa tešíme a chceme zabojovať opäť o prvé miesto", prezradil svoj cieľ Peťo Haluška.

Tibor Szabosi;67c8006.jpg

Súboj o prvú priečku však nevzdávajú ani Maroš Kysucký s Peťom Dedečkom. Ich náskok je pred pretekmi v Lubeníku dostatočne veľký, no ak chcú svoju pozíciu potvrdiť, musia ďalej bojovať. „Po Tríbeči prešlo auto kompletnou prehliadkou a dostalo nové pneumatiky. Našim cieľom bude aj v Lubeníku z chuti si zajazdiť a dosiahnuť čo najlepší výsledok", skonštatoval Maroš. Treťou posádkou v celkovom hodnotení SRP, ktorá sa momentálne nachádza len deväť bodov za Haluškom, je dvojica Peťo Danielis - Aďa Marinecová. Ako sa však jazdec vyjadril, do Lubeníka neprídu a cestu k víťazstvu tak nechávajú otvorenú svojim súperom.

20.6.2012, Tlačové stredisko HONKA IV. Rally Lubeník

Tibor Szabosi;67c6365.jpg



Diskusia k článku

Najnovšie galérie

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri