Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  IRC

Guy Wilks prestupuje do Peugeotu UK

Friday, 29. 10. 2010 - 15:15, Katarína Ďurecová   

Guy Wilks prestupuje do Peugeotu UK

Dnes bolo oznámené, že jazdcom Peugeotu UK bude po odchode Krisa Meeka do Mini Guy Wilks, ktorý tým pádom odchádza zo Škody UK. Wilks budúcu sezónu absolvuje s Peugeotom UK 11 súťaží.

„Prestup k Peugeotu UK je pre nás veľmi vzrušujúci. Bolo ťažké opustiť Škodu UK a chcem im poďakovať za ich podporu v roku 2010. Ale možnosť pretekať s Peugeotom 207 S2000 s podporou tímu ako je Kronos bola príliš lákavá na to, aby som odolal. Naša motivácia je veľmi vysoká a už sa nemôžeme dočkať Monte Carla", hovorí Guy Wilks.

Peugeot UK

Šéf manažmentu Peugeotu UK Jon Goodman k tomu dodal: „Som nadšený z toho, že mám Guya a Phila v tíme. Táto sezóna bola pre nás ťažká, ale som si istý, že spolu s Kronosom sa dokážeme v sezóne 2011 vrátiť spať na víťaznú cestu. Vieme, že máme auto schopné vyhrávať a s Guyom a Philom máme aj tím, ktorý je schopný vyhrávať."

Luboš Kubele;wilks18-jpg-1.jpg

Škoda UK bezprostredne po odchode Wilksa k Peugeotu UK rozptýlila všetky pochybnosti o svojom konci v IRC a oznámila, že budúcu sezónu sa chystá pokračovať a tak, ako tento rok bude satelitným tímom továrneho tímu Škody. Meno nového jazdca je zatiaľ neznáme, ale neoficiálne sa šepká o Alisterovi McReovi.



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri