Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  IRC

Guy Wilks chce na Kanárskych ostrovoch vyhrať

Sunday, 13. 03. 2011 - 14:43, Katarína Ďurecová   

Guy Wilks chce na Kanárskych ostrovoch vyhrať

Guy Wilks nevidí dôvod, prečo by na druhom podujatí IRC tejto sezóny s oficiálnym názvom Rally Islas Canarias El Corte Ingles nemohol zvíťaziť a na túto rally si verí.

„Myslím, že je reálne pomýšľať na víťazstvo v Španielsku. Minulý rok sme tam boli konkurencieschopní a bolo to v aute, ktorého špecifikácia nebola až tak konkurencieschopná ako tie ostatné. Peugeoty boli minulý rok na asfalte nepochybne veľmi rýchle a taktiež boli aj rýchle na suchých rýchlostných skúškach na Monte. Nie je tu žiadny dôvod, prečo by sme tento rok na asfalte nemohli vyhrávať. Z auta toho dokážeme dostať veľa, je tu veľa maličkostí, ktoré na aute môžeme vylepšiť, veci ako diferenciál alebo špecifikácie tlmičov. Na Rally Monte Carlo sme išli bezpečne a neriskovali (a skončili sme tretí) a tak vieme, že na ostatných môžeme teda získať viac času. Veríme sami v seba a veríme nášmu autu", optimisticky zakončuje 30-ročný Brit.

Josef Petrů;0d3x7561.jpg

Minulý rok skončil na tomto podujatí Wilks tretí. Lepšie na tom boli len víťaz Jan Kopecký a druhý Juho Hänninen, ktorý ale tento rok prešiel do SWRC a v Španielsku ho s najväčšou pravdepodobnosťou neuvidíme.



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri