Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

GLOBAL OIL V. Rally Lubeník - Výsledky online. Grzyb s Hundlom víťazmi

Saturday, 17. 08. 2013 - 18:10, Zdenka Frývaldská   

GLOBAL OIL V. Rally Lubeník - Výsledky online. Grzyb s Hundlom víťazmi

ONLINE výsledky

RS 1 Hlinka 1

GLOBAL OIL V. Rally Lubeník odštartovala prvou rýchlostnou skúškou Hlinka o dĺžke 10,57 km. Najrýchlejší čas zajazdila poľská dvojica Grzegorz Grzyb s Robertom Hundlom na Forde Focus WRC 08. So stratou 3,5 sekundy za ním nasledujú bratia Melichárkovci na Citroene C4 WRC a ďalších 10 sekúnd aj Martin Koči s Petrom Starým na Škode Fabia S2000. Mimo trate a pravdepodobne bez šance pokračovať máme Tomáša Kukučku s Marekom Podobníkom.

Odstúpili:
Kukučka – Podobník  

rs1-3.jpg

RS 2 Teplý vrch 1

Aj v druhej rýchlostnej skúške boli najrýchlejšou dvojicou Grzyb s Hundlom, ktorí priebežne držia prvé miesto. Výborný čas zajazdili Martin Koči s Petrom Starým. Hneď za nimi skončili Hadik s Kertészom. Ešte pred rýchlostnou skúškou odstúpili Tábori s Kurtim.

Odstúpili:
Tábori - Kurti

rs2-2.jpg

RS 3 Ratková 1

Svoje prvenstvo obhájila posádka Grzyb - Hundla aj v tretej, najrýchlejšej RS s dĺžkou 11.53 kilometrov a súčasne aj v priebežnom hodnotení. Melichárek vylepšil čas, RS zvládol ako druhý. Mierne spomalila dvojica Koči - Starý. Pred RS 3 odstúpili Fusko, Laurinc aj Kravárik.

Odstúpili:
Fusko - Slovák
Laurinc - Laurincová
Kravárik - Kacvinský

rs3-2.jpg

RS 4 Hlinka 2

Do druhej sekcie odštartoval opäť najlepšie Poliak, ktorého naďalej prenasleduje Melichárek. Výborné tretie miesto obsadil Karel Trněný. Pre poruchu elektroniky odstúpil ešte pred rýchlostkou Ján Lipták.

rs4-1.jpg

RS 5 Teplý vrch 2

Skvelý čas na piatej RS dosiahol Tomáš Ondrej, ktorý si na S2000 asi rýchlo zvykol. Prvé miesto naďalej drží Grzyb prenasledovaný Melichárkom. Rozdiel medzi posádkami je už 22 sekúnd, takže ak sa nič neočakávané nestane, Grzyb by mohol bez problémov vyhrať. Haváriu však mal Martin Koči, kvôli čomu boli preteky na krátky čas pozastavené a vozidlá od čísla 26 dostali náhradné časy.

Odstúpili:
Koči - Starý
Csente - Těšinský pred RS

rs5-1.jpg

RS 6 Ratková 2

Po menších problémoch na rýchlostnej skúške 5 sa posunul štart RS 6 a preskupenie o 28 minút. Prvé dve priečky obsadzujú nemenne Grzyb a Melichárek. Ako tretia je aktuálne posádka Ondrej - Gomori na Škode Fabia S2000. Takmer desaťminútové zdržanie mal Kysucký junior.

Odstúpili:
Kysucký - Pečner

rs6-1.jpg

RS 7 Hlinka 3

V RS 7 nenastala žiadna väčšia zmena. Jej víťazmi a naďalej aj vedúcou posádkou sú Grzyb s Hundlom. Veľmi pekný čas zajazdili opäť Trněný s Pritzlom, ktorí sú aktuálne šiesti.

Odstúpili:
Kysucký - Pečner pred RS

rs7-1.jpg

RS 8 Teplý vrch 3

Grzyb ani v predposlednej rýchlostnej skúške nepustil nikoho pred seba a odniesol si v poradí ôsme víťazstvo v RS. Jeho náskok na Melichárka je už 43 sekúnd, a tak to vyzerá, že si šťastne príde po víťazstvo.

Odstúpili:
Drotár - Bánoci pred RS

rs8-1.jpg

RS 9 Ratková 3

Na poslednej rýchlostnej skúške Poliaci Grzyb s Hundlom potvrdili svoju rýchlosť a absolútne vyhrali GLOBAL OIL V. Rally Lubeník. Na druhom mieste dorazili podľa očakávaní Melichárek s Melichárkom, ktorí sa v závere ešte ponaháňali s Ondrejom. Ten skončil na štvrtom mieste a jeho premiéra vo vozidle S2000 bola teda nadmieru úspešná. Na tretie miesto sa postavil po opravení času z piatej RS maďarský jazdec András Hadik so svojím spolujazdcom Krisztiánom Kertészom.

rs9.jpg

Ing. Zdenka Tamášová, Bc. Sandra Polovková
Tlačové stredisko GLOBAL OIL V. Rally Lubeník

 

 



Diskusia k článku

Najnovšie galérie

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri