Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

GLOBAL OIL V. Rally Lubeník SRP - Výsledky online

Saturday, 17. 08. 2013 - 13:23, Zdenka Frývaldská   

GLOBAL OIL V. Rally Lubeník SRP - Výsledky online

Výsledky online

RS 1 Hlinka

GLOBAL OIL V. Rally Lubeník v Slovenskom Rally Pohári začala rýchlostná skúška Hlinka s dĺžkou 10,57 kilometrov. Najlepšie ju zvládli Palkovci. Dvojica z Revúcej, Kriška - Bomba, skončila druhá so stratou jednej sekundy. V prvej RS vypadol Buschbacher.

Odstúpili:
Buschbacher - Kohút

RS 2 Teplý vrch

V druhej rýchlostnej skúške predbehla posádka Haluška - Donoval o 2 sekundy a 6 desatín dvojicu Kriška - Bomba. Tí sú však v priebežnom hodnotení prví. Ako tretia v poradí skončila dvojica Pavlinský - Kolivošková na Citroene Saxo. Palko, ktorý bol prvý v RS 1 odstúpil pred štartom RS 2. Vypadli dve dvojice: Kundlák - Hranka a Dedeček - Vojtko, ktoré havarovali.

Odstúpili:
Palko - Palko
Kundlák - Hranka
Dedeček - Vojtko

RS 3 Ratková

Haluška s Donovalom vyhrali aj tretiu RS a na vedúcich Krišku s Bombom sa dotiahli so stratou len 0,3 sekundy. Tretie miesto v RS 3 vybojovali Kožej s Majcherom, ktorí mali trochu pomalší rozjazd, ale už fungujú na plno. Do cieľa RS 3 dorazila aj posádka rally školy, Zvalo - Vician.

RS 4 Hlinka 2

Kriška s Bombom dokázali svoj náskok po RS 3 ešte zvýšiť a stať sa víťazmi GLOBAL OIL V. Rally Lubeník. Druhé miesto sa ušlo Haluškovi s Donovalom a tretie miesto vybojovali bratia Švecovci.

Odstúpili:
Urbančík - Sobota

 

Tlačové stredisko GLOBAL OIL V. Rally Lubeník
Ing. Zdenka Tamášová, Bc. Sandra Polovková

 



Diskusia k článku

Najnovšie galérie

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri