Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Gigi Galli späť vo WRC?

Friday, 08. 04. 2011 - 14:02, Katarína Ďurecová   

Gigi Galli späť vo WRC?

Talianske servery prišli zo zaujímavou informáciou; Gigi Galli by sa tento rok na základe ich správ mohol po takmer trojročnej pauze vrátiť na trate majstrovstiev sveta. Štartovať by mal za volantom Fordu Fiesta WRC.

Podľa informácií z Talianska sa jednalo už o Gigiho štarte na jeho domácej Rally Sardínia. Kvôli prílišnému časovému presu to ale nevyšlo, ale Galli by sa mal objaviť na vybraných neskorších podujatiach. Projekt síce ešte nie je oficiálny, ale podľa dostupných informácií sú nim že vraj obe strany - Gigi Galli so svojim sponzorom G Car Sport i šéf M-Sportu Malcolm Wilson nadšené.

Martin Trenkler;_k_82527.jpg

Galliho sme vo WRC naposledy mohli vidieť na Rally Germany 2008, kde štartoval za tím Stobart, si pri havárii zlomil stehennú kosť a tým pádom musel svoju kariéru vo WRC prerušiť. Pauza trvá už takmer tri roky..



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri