Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Formula 1

Giancarlo Fisichella v Prahe

Wednesday, 12. 09. 2007 - 12:37, T. Szabosi   

Giancarlo Fisichella v Prahe

Už veľa jazdcov Formule 1 vie kde sa nachádza Česká republika a jej hlavné mesto Praha. A práve dnes zavíta do mesta na Vltave ďaľší. Giancarlo Fisichella z teamu Renault prijal medzi veľkými cenami Talianska a Belgicka pozvanie na krátku návštevu Českej metropoly.


Ôsmy jazdec v priebežnom poradí seriálu pretekov Formule 1 prichádza do Prahy na pozvanie jedného z hlavných sponzorov teamu spoločnosti ING. Šesť hodinový program začína tlačovou besedou, pokračuje stretnutím s vedením spoločnosti ING, zamestnancami a významnými klientami. Popoludní, ak to dovolí čas by sa mal zastaviť na onkologickom oddelení motolskej detskej nemocnice.


Priamy prenos konferencie alebo následný záznam si môžete pozrieť kliknutím na nasledovný odkaz. Živý prenos z tlačovej konferencie s pilotom Formule 1 Giancarlom Fisichellom začína o 15.45 hod.

Na Smíchově pristala formula F1.

Michala Jurkovičová l Neopublic Porter Novelli



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri