Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

Fusko s Bombom idú reprezentovať Kesko Racing do Levoče

Thursday, 25. 01. 2018 - 17:00, Public relations   

Fusko s Bombom idú reprezentovať Kesko Racing do Levoče

Fero Fusko spoločne s Jánom Bombom vyskúšajú Seat Leon TDi prvýkrát v tohtoročnej sezóne na Rally Show Levoča.

 

Voľné rally podujatia zväčša fungujú, v prípade posádok zúčastňujúcich sa slovenského rally šampionátu, hlavne na testovanie súťažných vozidiel. Inak tomu nebude ani v rámci Rally Show Levoča, kde prvýkrát v tohtoročnej sezóne vyskúša súťažný Seat Leon TDi aj posádka Kesko Racing Teamu, Fero Fusko a Ján Bomba.

Tibor Szabosi;c30i2075-5.jpg

Sneh, ľad, ale aj zaujímavá rýchlostná skúška, ktorú pripravil pre súťažiacich organizátor v Levočských vrchoch je pripravená na množstvo súťažiacich, ktorí majú jedinečnú možnosť povoziť sa na pneumatikách s hrotmi.

Tibor Szabosi;c30i8992-5.jpg

„Od Auto Show sme v súťažnom aute nesedeli, čo bolo ešte v novembri. Je to dlhá doba. Auto sme skontrolovali a chceme ho hlavne vyskúšať pred Dobšinskou zimou 2018. A samozrejme sa trochu rozbehnúť aj my dvaja, veď sezóna je tu už o chvíľu," povedal Fero Fusko.

Tibor Szabosi;c30i0452-7.jpg

Rally Show Levoča odštartuje ako voľné podujatie, nezaradené do žiadneho seriálu. Vďaka studenému počasiu, ktoré na Slovensku v týchto dňoch panuje, súťažné posádky si budú môcť dosýta vychutnať pravú zimnú rally súťaž, vrátane pneumatík s hrotmi. Súťaž odštartuje rýchlostnou skúškou číslo I. o 9:30 hodine. Cieľ, ako aj odovzdávanie cien je plánované na približne 16:30 hodinu.

Kesko Racing, M. Majláth



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri