Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Frustrovaní Hirvonen a Lehtinen

Wednesday, 22. 06. 2011 - 09:55, Katarína Ďurecová   

Frustrovaní Hirvonen a Lehtinen

Na Sardínii skončil Mikko Hirvonen druhý o 11 sekúnd za víťazom Loebom, v Argentíne na Loeba stratil 2 sekundy. Do tretice v Grécku stratil na víťaza Ogiera sekúnd 13. Nie je teda prekvapujúce, že on i jeho spolujazdec sú z celej situácie frustrovaní.

„Je frustrujúce, že tri rally sme boli veľmi blízko, ale nedokázali sme zvíťaziť. To sa musí zmeniť, nemôžeme si dovoliť ďalej prehrávať. V posledný deň som sa skutočne snažil, veľa som riskoval. Nakoniec sme boli veľmi blízko. Toto umiestnenie síce nie je to, čo sme chceli, ale sú to body. Musíme proste tvrdo pracovať - všetko je možné", hovorí Mikko Hirvonen, ktorý naposledy na šotoline vyhral v roku 2009 v Austrálii.

Ford;21666.jpg

Hirvonenov spolujazdec Jarmo Lehtinen k tomu dodáva: „Je frustrujúce prehrať rally o dve alebo desať sekúnd. Tento rozdiel je po troch dňoch zanedbateľný. Snažíte sa, auto i jazdec ide dobre, ale stále po kúskoch strácate na najvyššiu priečku. Nakoniec ste z toho frustrovaný a ste naštvaný."



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri