Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

FOTO + VIDEO: Sébastien Ogier do Volkswagenu!

Wednesday, 23. 11. 2011 - 14:23, Katarína Ďurecová   

FOTO + VIDEO: Sébastien Ogier do Volkswagenu!

Sébastien Ogier a Julien Ingrassia sa po svojom odchode z Citroenu na tri roky upísali tímu Volkswagen Motorsport.

„Volkswagen je jednotkou v Európe a čoskoro bude jednotkou i na celkom svete. Som si istý, že do WRC vstupujú s cieľom získať titul a som rád, že môžem byť súčasťou tohto tímu hneď od začiatku", hovorí Sébastien Ogier a jeho spolujazdec Julien Ingrassia k jeho vyhláseniu dodáva: „Už sa tešíme na tím s bojovným duchom a s determináciou vyhrávať. Všetko je možné!"

Video z predstavenia Sébastiena Ogiera a Juliena Ingrassiu ako jazdca a spolujazdca Volkswagenu prehráte po kliknutí na nasledujúcu fotografiu:

Volkswagen Motorsport;

Ulrich Hackenberg s Volkswagenu Motorsport sa i príchode tejto francúzskej dvojice vyjadril nasledovne: „Som veľmi rád, že Sébastien Ogier a Julien Ingrassia sa pripoja k nášmu tímu. Obaja sú dôležitou súčasťou skladačky na našej ceste k vybudovaniu úspešného tímu vo WRC. Taktiež je to ukážka dôvery v náš tím, keď sa tak úspešná dvojica rozhodne pre nový tím vo WRC, ktorý je iba vo fáze vývoja."


Kris Nissen k Hanckenbergovmu vyhláseniu dodáva: „Sme hrdí na to, že tak úspešná a rýchla dvojica sa rozhodla prejsť k Volkswagenu. Cieľom je dostať pre nich konkurencieschopné Polo R WRC na cesty tak rýchlo, ako je len možné. Tešíme sa na prácu s nimi a dúfame, že s nimi v budúcnosti získame veľa víťazstiev."

Volkswagen Motorsport;

K angažovaniu Sébastiena Ogiera a Juliena Ingrassiu sa pochvalne vyjadril i Carlos Sainz, ktorý na vývoji nového Pola R WRC s Volkswagenom spolupracuje: „Pre mňa je Sébastien jeden z troch najlepších jazdcov na svete", povedal v krátkosti dvojnásobný majster sveta.

Ogiera prvýkrát v súťažnom debute vo farbách jeho nového zamestnávateľa uvidíme za necelé dva týždne na Race of Champions, kde bude spoločne s Romainom Grosjeanom reprezentovať Team France.



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri