Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Foto + video: Loeb na teste na Rallye Monte Carlo skončil i mimo trať

Sunday, 11. 01. 2015 - 18:48, Katarína Ďurecová   

Foto + video: Loeb na teste na Rallye Monte Carlo skončil i mimo trať

Sébastien Loeb (a taktiež i ďalší dvaja jazdci Citroenu Kris Meeke a Mads Ostberg, o ktorých vám prinesieme samostatný článok) má za sebou dvojdňový test na Rallye Monte Carlo. Test prebehol v štvrtok a piatok (8. a 9. januára), pričom v prvý deň Loeb testoval primárne na suchom asfalte v príjemne jarne vyzerajúcich podmienkach, druhý deň sa na tratiach objavili i pasáže s množstvom snehu či ľadu.

Počas druhého dňa sa Loeb nevyhol i zopár drobným krízovým situáciám, z ktorých jedna vyústila vo výlet mimo trať, na ktorú Loebovi následne museli pomôcť fanúšikovia. Podľa dostupných videí však celú situáciu posádka Loeb, Elena brala s humorom, Loeb dokonca pred odchodom divákom i s úsmevom zamával. Pozrite si dve videá z celej situácie, pričom na prvom z nich uvidíte ešte jedny menšie Loebove hodiny. Obe videá prehráte po kliknutí na nasledujúce fotografie:

Twitter @RallyeSport (rallye-sport.fr);

Facebook SudRallye - https://www.facebook.com/PageSudRallye;

Na Loebovom teste bol prítomný i Sébastien Chardonnet, ktorý sa s deväťnásobným majstrom sveta zviezol na sedadle spolujazdca. Čo sa týka ďalších dostupných informácií z testu, tak Loebovým hlavným inžinerom na teste bol Cédric Mazenq, s ktorým spolupracoval i predtým a ktorý s ním prešiel i do WTCC.

Na Loebov test sa prišlo pozrieť i množstvo divákov, čo znamená, že k dispozícii je i veľká počet relatívne kvalitných a profesionálne vytvorených videí; my vám prinášame sedem najlepších z nich. Prvé z nich obsahuje síce iba jeden prejazd, ktorý ale Loeb očividne išiel naplno, v druhom z nich môžete vidieť i zaujímavé zábery z vnútra auta a taktiež i krátky onboard, v úvode tretieho z nich môžete vidieť pekné spomalené zábery a taktiež i Lamborghini, na ktorom sa Sébastien Loeb na testy dostavil. Na posledných dvoch videách nájdete i ďalšie zábery z už spomenutej Loebovej menšej nehody. Videá prehráte po kliknutí na nasledujúce fotografie:

Vladislav Maschl;dsc-5417-1.jpg

Vladislav Maschl;dsc-5791.jpg

Vladislav Maschl;dsc-5246.jpg

Vladislav Maschl;dsc-4406.jpg

Martin Trenkler;rb-6868.jpg

Vladislav Maschl;dsc-5426.jpg

Vladislav Maschl;dsc-4673.jpg



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri