Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

Ford Team RS Slovakia - Neúspešný začiatok sezóny

Wednesday, 07. 05. 2014 - 07:27, Public relations   

Ford Team RS Slovakia - Neúspešný začiatok sezóny

Vstupom do sezóny 2014 na rely Prešov začal Ford Team RS Slovakia novú éru; po siedmich rokoch strávených na pretekoch do vrchu dochádza k definitívnemu prechodu na rely. Svoju rely premiéru si Ford Team RS Slovakia odbil už na spomímanom podujatí majstrovstiev Slovenska v Prešove, prvý májový víkend, s posádkou Martin Koiš a Andrej Siska na novopostavenom Ford Fiesta R2 pre triedu 6.

Jozef Pisch;mg-5345-1.jpg

Podujatie pozostávalo z troch etáp a 9 rýchlostných skúšok v blízkom okolí Prešova. Prvá rýchlostná skúška v sezóne a nové auto boli dôvodom opatrného tempa na mestskej rýchlostnej skúške; posádka Koiš-Siska začala opatrne s priateľnou stratou na prvé miesto v triede 6. Do druhej rýchlostnej skúšky bol vstup posádky s jedinou Fiestou R2 v štartovnom poli už o niečo rýchlejší oproti mestskému okruhu Ľubotice. Nasadenie však netrvalo dlho a približne na piatom kilometri v ľavej zákrute naša Fiesta R2 opustila trať a vbehla medzi stromy na okraji trate, naštastie posádka Koiš-Siska vyviazla bez následkov a poškodenie vozidla tiež nie je až také vážne ako to vyzeralo čerstvo po nehode.

Tibor Szabosi;h7p0753.jpg

Najbližší pretek seriálu majstrovstiev Slovenska v rely bude až koncom júna v Lubeníku; tento dlhý čas medzi pretekmi strávi náš team opravou vozidla po nehode a testovaním na najbližšie podujatie.

Koiš Racing

 



Diskusia k článku

Najnovšie galérie

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri