Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Formula 1

Fittipaldiho nezničíte!

Tuesday, 23. 04. 2019 - 20:10, Ľuboš Kašický   

Fittipaldiho nezničíte!

Legendárny Emerson Fittipaldi má toľko detí, čo Schumacher titulov a titulov, čo Schumacher detí. A Emmo sa poctivo stará! Pozrite si, čo na iných stránkach nenájdete.

 

To, že Brazílčan Emerson Fittipaldi bol dvakrát majstrom sveta F1 a vzorom pre Ayrtona Sennu už isto viete. Možno aj to, že kedysi s prvou manželkou Helen mal tri deti a neskôr s druhou Terezou dve. V roku 2012 sa ako 66-ročný oženil tretíkrát (po dvanásťročnej známosti) a s Rossanou má ďalšie dve deti. Emerson junior má dvanásť rokov a Viktória len sedem rokov.

Dnes už 73-ročný Fittipaldi sa však o svoje najmladšie stará najlepšie a s malým Emmom intenzívne pretekajú na motokárach. Chlapca to baví a už preteky vyhráva. Najnovšie si však pri jedných pretekoch zlomil prst na ruke a tak má teraz čas na bláznenie sa s mobilom. Pozrite si, čo so svojou mladšou sestrou vyvádzajú a aké poháre už obaja povyhrávali.

little-emmo.jpg



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri