Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Okruhy

Filip Sládečka víťazom FIA CEZ 2010

Tuesday, 02. 11. 2010 - 11:03, Miroslav Majláth   

Filip Sládečka víťazom FIA CEZ 2010

V tohtoročnej sezóne pretekov automobilov na okruhu vyslovene exceloval. V rámci šprintov vyhral všetko čo sa dalo, vo vytrvalostných pretekoch si rovnako počínal veľmi dobre. Po spočítaní všetkých bodov sa nakoniec Filip Sládečka stal v roku 2010 absolútnym Majstrom Slovenskej republiky v pretekoch automobilov na okruhu.

Tibor Szabosi;t2c8451.jpg

Už spomínané úspechy však nie sú jediné na ktoré Filip v tohtoročnej sezóne dosiahol. V posledných dňoch sa podarilo úspešne porátať body aj v rámci FIA Zóny Strednej Európy a aj tu sa Filip umiestnil v rámci skupiny ST-E1+2000 najvyššie so sumárom 155 bodov. Za svojim chrbtom zanechal Filip Sládečka na druhom mieste Poliaka Maxa Stanca a na treťom ďalšieho slovenského jazdca, ktorým je Miro Konôpka.

Tibor Szabosi;co8c0337-2.jpg

Vyhlásenie výsledkov FIA CEZ spojené so slávnostným odovzdávaním cien najlepším za rok 2010 sa uskutoční 20. novembra 2010 v hoteli Best Western Premier v poľskom Krakowe.

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri