Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally

FIAT RUFA – Zabávali sme sa ...

Thursday, 18. 12. 2008 - 13:14, Miroslav Majláth   

FIAT RUFA – Zabávali sme sa ...Piatym miesto posádky Grzegorz Grzyb, Przemyslav Mazur súťažiacej za slovenský FIAT RUFA Rally Team na vozidle Fiat Grande Punto S2000 skončil Rajd Barborka v susednom Poľsku.



Jozef Pisch;1t1u0095.jpg

Poľský Rajd Barborka patrí ku skupine súťaží, ktoré sa konajú vždy po sezóne ako súťaž ktorá sa nezapočítava do žiadneho šampionátu. Ich účelom je pobavenie divákov, či povozenie reklamných partnerov na sedadle spolujazdca. S cieľom čo možno najväčšieho zabávania prítomných divákov na túto súťaž nastúpila aj naša posádka. Ako to už na podobných súťažiach býva zvykom, ani teraz sa veľmi nepozeralo na dosiahnuté časy v jednotlivých rýchlostných skúškach, ktorých bolo dovedna sedem v dĺžke sedemdesiatsedem kilometrov. „Aj ja aj Przemek sme radi že sme sa mohli na tejto show zúčastniť a aspoň trochu pozabávať divákov a takto sa im odvďačiť za ich podporu. Radi by sme obaja aj touto cestou poďakovali za celú sezónu šéfovi tímu Ľubošovi Klemanovi. Samozrejme ďakujeme aj všetkým partnerom a divákom. Už sa tešíme na budúcu sezónu.“ povedal po súťaži stále usmiaty Grzegorz Grzyb

FIAT RUFA Rally Team





Diskusia k článku

Najnovšie galérie

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri