Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally

FIAT RUFA Team v Sosnovej

Monday, 03. 11. 2008 - 14:52, Miroslav Majláth   

FIAT RUFA Team v SosnovejNa tradičnom rozlúčení so sezónou, ktorá sa bude konať 8.10.2008 v Sosnovej nebude chýbať ani tretia posádka celkového poradia slovenského šampionátu 2008.


Jozef Pisch;1t1u0095.jpg

Grzegorz Grzyb so spolujazdcom Przemyslavom Mazurom jazdiaci za slovenský FIAT RUFA Rally Team sa predstavia divákom už nadchádzajúci víkend na autodrome v Sosnovej. Samozrejme ich športovým náradím bude tak ako počas celej tohtoročnej sezóny Fiat Grande Punto S2000.

Jozef Pisch;1t1u0407.jpg

Súťaž na okruhu v Sosnovej si za posledných šiestich rokov získala obrovskú popularitu tak medzi jazdcami, ako aj divákmi. Stres a zhon, ktorý neoddeliteľne patrí ku každej súťaži, či pretekom v priebehu rozbehnutej sezóny, keď sa bojuje o každý bodík, tu v Sosnovej odpadá. Hlavne tu ide o pobavenie divákov a „vybláznenie“ sa na trati v priebehu jazdy samotnými aktérmi. Jazdci si tunajšiu atmosféru naozaj užívajú a predvádzajú množstvo „parádičiek“ pre divákov. Ani v tomto roku nebudú na štarte chýbať zvučné mená najlepších z disciplín rally, autokrosu, rallycrossu, ale predstaví sa aj niekoľko okruhových jazdcov.

FIAT RUFA Rally Team





Diskusia k článku

Najnovšie galérie

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri