Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Formula 1

Ferrari najrýchlejšie v úvodných tréningoch GP Ruska

Friday, 28. 04. 2017 - 15:40, Ľuboš Kašický   

Ferrari najrýchlejšie v úvodných tréningoch GP Ruska

Rozdiel medzi Ferrari a Mercedesom je pol sekundy! Je to iba voľnými tréningami, alebo je to realita? Napovie zajtrajšia kvalifikácia.


To, že Ferrari sa dotiahlo na Mercedes je nám už jasné. Červení však začínajú preberať iniciatívu na každom fronte a strieborní sa dostávajú pod tlak. V úvodných tréningoch na nedeľňajšiu veľkú cenu Ruska v Soči zajazdil najrýchlejší čas Sebastian Vettel za ktorým figuruje jeho tímový kolega Kimi Raikkonen, ktorý musí zrýchliť, ak chce pomýšľať na dobrý kokpit aj v nasledujúcej sezóne.

fe02-5.jpg

Dopoludnia zaknihoval najrýchlejší čas Raikkonen, no jeho čas bol o dve sekundy pomalší, ako zajazdili piloti Ferrari popoludní. Popoludní už nikto (okrem pár kôl Sainza) na softoch nejazdil a všetci krúžili na ultrasoftoch, ktoré vyzerajú na to, že vydržia celé preteky (na dve pitstop). Utrasofty sú nasadené v Sochi prvýkrát a nemuseli by sme byť prekvapení, ak by tímy naozaj vsadili na najmäkšiu zmes.

me01-2.jpg

Mercedesy jazdili približne pol sekundy za pilotmi Ferrari a o sekundu a pol zaostávali piloti RedBullu. Verstappen dokonca pre problémy druhý tréning ani nedokončil. Uvidíme, čo prinesie zajtrajší tréning a hlavne kvalifikácia, ktorá na uvedie do reality v konfrontácii dvoch favorizovaných tímov. Kvalda štartuje o 14.00 nášho času a vidieť ju môžeme na Sport1 a RTL.

fp2-res-4.jpg

 

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri