Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Motormedia  »  Extra

Exkluzívne autá pre exkluzívnych hostí

Tuesday, 23. 11. 2010 - 16:38, Ivan Václavík   

Exkluzívne autá pre exkluzívnych hostí

Na 3. ročníku exhibície Tennis Classic 2010 v Bratislave sa predstavuje aj star na štyroch kolesách – BMW X6M s výkonom 555 koní. Ako shuttle service je toto BMW špeciálne k dispozícii pre známu tenisovú hviezdu Annu Kurnikovovú. Okrem toho jazdia aj tri luxusné limuzíny BMW 760i (vybavenie Individual), vyhradené pre Rakúšana Thomasa Mustera, Dominiku Cibulkovú a Dominika Hrbatého.

bmw-7-tennis-classicg.jpg

Organizátori podujatia požadovali také automobily, ktoré spĺňajú požiadavky na bezpečnosť, reprezentatívnosť, luxus a rýchlosť.  V prípade Anny Kournikovej sa navyše pridala požiadavka na bielu farbu.

bmw-x6m-anna-kournikovag.jpg

Len pre zaujímavosť: BMW 760i obsahujúci vyhotovenie Individual má vo svojom vozidlovom parku napríklad návrhár Karl Lagerfeld, jazdia pre sieť hotelov Kempinski alebo pre filmový festival Berlinale v Berlíne. Pár zaujímavostí o programe Individual: môže zvýšiť cenu vozidla až o 60 000 €, lak vozidla je ručne nanášaný a leštený, aby mal originálny perleťový lesk. Povrchy v interiéri sú vyrobené z prírodných materiálov, výlučne určených pre tieto vozidlá, napríklad je to kašmír.

bmw7individual824g.jpg

Tieto automobily je možné vybaviť aj programom BMW Security, ktorý chráni štátnych predstaviteľov a ľudí verejne činných po celom svete už vyše 30 rokov.



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri