Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Elfyn Evans na Sardínii po prvýkrát vo WRC-čku

Friday, 21. 06. 2013 - 07:09, Zdenka Frývaldská   

Elfyn Evans na Sardínii po prvýkrát vo WRC-čku

Za Qatar M-Sport odštartuje na talianskej Rally Sardegna aj mladý Elfyn Evans. Svoju premiéru vo vozidle špecifikácie WRC absolvuje vďaka neúčasti Al-Attiyaha.

 

portugal-56-167-682-457-100.jpg

Britský jazdec a víťaz FIA WRC Academy 2012, Elfyn Evans, usadne na najbližšom podniku WRC do vozidla Ford Fiesta RS WRC. Okrem nového auta dostane aj nového spolujazdca, ktorým nebude nik iný ako skúsený Giovanni Bernacchini. "Je to fantastická príležitosť, za ktorú ďakujem Nasserovi a Malcolmovi. Teším sa, že sa vraciam opäť za volant, ale zároveň viem, že to bude veľmi náročné. Bude to môj prvý štart na Sardínii, prvý štart na vozidle WRC a prvý štart s Giovannim. Mám však za sebou skvelý tím a veľmi skúseného spolujazdca, takže budem v dobrých rukách", povedal Elfyn.

portugal-46-157-682-457-100.jpg

Evans štartoval za Qatar M-Sport v Portugalsku a s vozidlom Ford Fiesta RRC dosiahol pekné 23. miesto. Jazda v Taliansku však bude sprevádzaná opatrnosťou a snahou získať čo najviac skúseností. "Stále sa učím a budem v tom pokračovať. Mojím cieľom je absolvovať všetky rýchlostné skúšky, získať ďalšie skúsenosti a svojimi časmi sa pomaly približovať tým najlepším", dodal mladý Brit.

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri