Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Egon Kaur: „Dve víťazstva z dvoch, šialené. Hetrik?“

Sunday, 08. 05. 2011 - 09:12, Katarína Ďurecová   

Egon Kaur: „Dve víťazstva z dvoch, šialené. Hetrik?“

Mladý Estónec Egon Kaur si na svoje konto pripisuje už druhé víťazstvo v kategórii WRC Academy, čo znamená, že iného víťaza tento šampionát pre mladých a talentovaných jazdcov (zatiaľ) nepozná.

S Kaurom to po druhej RS na ktorej spravil chybu moc dobre nevyzeralo, ale nakoniec patril k jedným z mála (konkrétne troch) jazdcov, ktorí počas dvoch súťažných dní na Sardínii dokončili všetky rýchlostné skúšky a došli do cieľa bez použitia SupeRally a pripísal si na svoje konto už druhé víťazstvo. „Je to šialené. Plán bol čo najviac sa sústrediť a dôjsť do cieľa, netušil som, že do obeda sa ocitnem vo vedení. Myšlienka na to, že vediem i napriek tomu, že som včera strávil tak veľa času mimo trať a že som vyhral už druhé podujatie z dvoch - je to niečo úžasné", tešil sa v cieli pochopiteľne spokojný Kaur a na svojom účte na twitteri v dobrej nálade dodal: „Dve víťazstva z dvoch, šialené. Hetrik? :)"

Vladislav Maschl;crw-8773.jpg

Kaur má teda po dvoch kolách na svojom konte 58 bodov (vo WRC Academy sa udeľuje jeden bod za každú vyhranú RS a tých Kaur zatiaľ vyhral osem) a pred svojim najbližším prenasledovateľom Miguelom Baldonim (26 bodov) má obrovský náskok 32 bodov. Ír Craig Breen, ktorý bol pred sezónou pasovaný za asi najhorúcejšieho favorita tejto kategórie zatiaľ po problémoch nazbieral iba 15 bodov.



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri