Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

Dvojkolky sľubujú veľký súboj o premiérové víťazstvo XRace

Friday, 16. 05. 2014 - 22:45, Zdenka Frývaldská   

Dvojkolky sľubujú veľký súboj o premiérové víťazstvo XRace

Premiérový XRace na Slovakiaringu 25.5.2014 sľubuje fantastické súboje medzi slovenskou autokrosovou špičkou a tými najlepšími jazdcami strednej Európy, či už v autokrose, alebo v ralycrosse.

 

Tibor Szabosi;co8c5824-5.jpg

Práve trojica rallycrossových jazdcov, ktorá posledné 3 sezóny zvádza fantastické súboje: Šedivý K. (SK), Bittman J. (CZ) a Woldrich G. (AT) patria k veľkým favoritom. Tento premiérový ročník XRace na Slovakiaringu im určite dobre zapatujú aj ďalší jazdci, ako sú Maďari Luigi a Bánkuti G. No a tým, že na XRace uvidíme aj našu autokrosovú špičku, tak sa k ním pridajú aj Veróny M., Korytár S., či Ľ. Greguška. Takže ozaj môžeme očakávať v tejto divízii veľmi veľmi ostré súboje a len tažko by teraz niekto vedel stopercentne povedať meno víťaza spomínanej divízie 4x2. Minimálne osmička jazdcov môže pomýšlať na víťazstvo a o to bude zaujímavejšia táto divízia v prvom ročníku XRace už budúcu nedeľu 25.5.2014 na Slovakiaringu.

Štartovú listinu nájdete na webe podujatia

Tibor Szabosi;co8c7056-8.jpg

Po prvý krát na Slovensku budete môcť vidieť a zažiť na vlastnej koži rallycross! Samotné súboje sľubujú množstvo veľmi zaujímavých situácií , ktorými je rallycross známy, a ktorými láka neustále viac a viac divákov na tieto veľmi zaujímavé a adrenalínové preteky. Na XRace to, ale samozrejme nebude len a len o samotných pretekoch. Vo fan zóne bude pripravených množstvo stánkov tak, ako to poznáte z AUTOslide, budú tam aj simulátory a počas hlavnej prestávky Vás nenechá v kľude kaskadérska skupina Petra Hnedkovského na jeho populárnom BMW v sprievode motorky a motokáry. Prokgramom Vás bude sprevádzať fantasticá moderátorská dvojica známa z AUTOslide: Marcel Forgáč a Martin Čánik. Do rytmu Vás uvedú bubeníci Tambores. Okrem toho si budete môcť zatipovať na zaujímavý súboj Nissanov a to športového Zetka a elektromobilu Leaf. Štastlivec získa tento elektromobil na víkend a verte, že to stojí za to, sa pár dní povoziť vo svetovo najpredávanejšom elektromobile Leaf. Takže aj v prestávke si prídete na svoje a samotné semifinálové a finálové jazdy určite budú vyvrcholením úvodného preteku XRace na tejto úplne novej trati na Slovakiaringu.

 



Diskusia k článku

Najnovšie galérie

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri