Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

Dvaja majstri a RUFA Šport spoločne na Auto Show Slovakia Ring 2012

Thursday, 22. 11. 2012 - 09:22, Daniel Mandzi   

Dvaja majstri a RUFA Šport spoločne na Auto Show Slovakia Ring 2012

Posledné podujatie automobilovej sezóny už klope na dvere a do jeho štartu ostáva už iba pár dní. Azda najvyzbrojenejším tímom medzi prihlásenými, čo sa výkonnosti jazdcov týka, bude slovenský RUFA Šport Team. Ten na Auto Show Slovakia Ring 2012 zavíta z dvojicou majstrov v rally.

Tibor Szabosi;co8c4868-7.jpg

Prvým z nich bude tohtoročný absolútny majster Slovenska v rally, ale aj dvojnásobný víťaz doterajších ročníkov Auto Show, Grzegorz Grzyb. Ten sa na Slovakia Ringu predstaví v spolupráci s vozidlom Mitsubishi Lancer EVO IX. „Auto Show je pekné podujatie. Nehovorím to preto, že som tu dva krát vyhral, ale stretneme sa tu kamaráti z viacerých disciplín, máme dostatok času aj na preteky aj sa pozhovárame, prídu nás navštíviť reklamní partneri a mi sa im konečne môžeme aspoň raz za sezónu odvďačiť a ukázať im ako vyzerá naša jazda priamo z auta," povedal pred Auto Show Slovakia Ring 2012 Grzegorz Grzyb.

František Dušek;ar3p1183.jpg

Druhým jazdcom slovenského RUFA Šport Teamu bude Tomáš Kostka, český rallysprintový majster s vozidlom Citroën C4 WRC a tretí jazdec na IRC Barum Rally 2012 v absolútnom poradí. Tomášove rally umenie diváci na Slovensku ešte nikdy nemali možnosť sledovať, aj keď na Slovakia Ringu už pretekal. To však bolo v rámci okruhových pretekov. Teraz sa predstaví s vozidlom Škoda Fabia S2000, pripravovanou JM Racing. „Priznám sa, že Auto Show Slovakia Ring je pre mňa veľká neznáma, ale neodolal som pozvaniu manažéra RUFA Šport Teamu a musel som prísť, keďže som o podujatí počul samé chvály. Tak som veľmi zvedavý aké to bude v reálnom stave," ozrejmil Tomáš Kostka.

Tibor Szabosi;co8c0444-9.jpg

Záverom pridal pár slov aj manažér RUFA Šport Teamu, Ľubomír Kleman: „Máme v pláne v piatok pri voľných jazdách povoziť s Grzegorzom a Tomášom aj nejakých partnerov, ale hlavne im ukázať ako súťaže vyzerajú v reále a poďakovať im za celoročnú podporu. Auto Show je ukončenie rally na Slovensku v tohtoročnej sezóne, preto sa ideme zabávať."

Miro Majláth

sponzori-2012-w-1.jpg



Diskusia k článku

Najnovšie galérie

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri