Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Okruhy

Ďurovkin na Slovakia Ringu opäť s Alfou Romeo

Wednesday, 18. 08. 2010 - 11:07, Miroslav Majláth   

Ďurovkin na Slovakia Ringu opäť s Alfou Romeo

Nitran Marek Ďurovkin sa v rámci nadchádzajúceho podujatia 33. Cena Slovenska predstaví na okruhu Slovakia Ring s Alfou Romeo 156 WTCC, s ktorou ho máme možnosť sledovať v rámci tohtoročných majstrovstiev.


Tibor Szabosi;co8c1840.jpg

Marek si nový slovenský okruh už odskúšal aj na vlastnej koži v rámci pretekov, ktoré sa tu konali začiatkom mesiaca júl. Vtedy sa však na štart pretekov postavil s vozidlom Audi A4 ST, s ktorým sme ho mali možnosť sledovať v minulosti nielen v rámci pretekov automobilov do vrchu, ale aj na okruhoch. Júlové preteky však pre neho nedopadli najlepšie. V prvých mu „strelia" pneumatika a v druhých začal štrajkovať motor, ktorý išiel iba na tri valce.

Tibor Szabosi;yt2c4133.jpg

Marek situáciu zhodnotil nasledovne: „Nemal som na júlové preteky k dispozícii Alfu Romeo, s ktorou v tomto roku jazdím a tak sme vytiahli Audinu s ktorou som jazdil v minulosti a dodnes ju máme doma v tímových dielňach. Samozrejme pneumatiky už boli dosť staré a tak sa ani nečudujem, že sa jedna porúčala. No a v druhých pretekoch začal ísť motor na tri valce a tak nemalo význam pokračovať. Na nadchádzajúce preteky sa teším, okruh sa mi veľmi páči a konkurencia je početná a poriadne silná. Bude to zaujímavé."

Tibor Szabosi;yt2c4120.jpg

Marekovi, ktorý sa na Slovakia Ringu zúčastní iba šprintových pretekov v priebežnom poradí tohtoročného slovenského šampionátu patrí v rámci divízie D4 do dvoch litrov druhá priečka so stratou iba päť bodov na vedúcu priečku.

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri