Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Okruhy

Ďurovkin dva krát druhý

Monday, 03. 05. 2010 - 20:22, Miroslav Majláth   

Ďurovkin dva krát druhý

Automobilový okruh Hungaroring ležiaci neďaleko hlavného mesta Maďarska, ktorý poznajú azda všetci diváci na celom svete aj z dôvodu, že sa tu každoročne koná Veľká cena Maďarska pretekov Formule 1, sa stal dejiskom druhého podujatia slovenských majstrovstiev pretekov automobilov na okruhu.

Tibor Szabosi;co8c1800.jpg

Popri najsilnejších vozidlách tu uplynulý víkend dvojicu krátkych pretekov odjazdili jazdci bojujúci o body v rámci divízie D4 do dvoch litrov. V oboch pretekoch si ťažko vydreté body za druhé miesto v rámci slovenského šampionátu odviezol domov Nitran Marek Ďurovkin jazdiaci na vozidle Alfa Romeo WTCC. V sobotu ku tomuto úspechu pridal aj tretie miesto a v nedeľu druhé v celkovom poradí pretekov. Rýchlejší od neho bol iba víťaz Matúš Molnár na Škode Octavia. Napriek druhému miestu bol Marek so svojim výkonom spokojný :

Tibor Szabosi;co8c1879.jpg

„Bolo to po oba dva dni veľmi tesné, škoda len že sa mi nepodarilo v sobotu predbehnúť maďarského jazdca, ktorý skončil v celkovom poradí na druhom mieste. Musím Matúšovi zagratulovať, v Maďarsku bol jednoducho o chlp rýchlejší. Snáď na budúcich pretekoch v Moste budem zase rýchlejší ja."

Konečné výsledky Hungaroring CEZ E1, A-2000 - 1. máj 2010

1. Matúš Molnár - Škoda Octavia
2. Csaba Gaspár - Alfa Romeo 156 +2,130
3. Marek Ďurovkin - Alfa Romeo +3,688

Konečné výsledky Hungaroring CEZ E1, A-2000 - 2. máj 2010

1. Matúš Molnár - Škoda Octavia
2. Marek Ďurovkin - Alfa Romeo +8,310
3. Csaba Gaspár - Alfa Romeo 156 +15,403

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri