Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Vrchy

Druhý deň TODOS Cena Slovenska 2020 začal dažďom

Sunday, 06. 09. 2020 - 13:58, Miroslav Majláth   

Druhý deň TODOS Cena Slovenska 2020 začal dažďom

Druhý deň pretekov TODOS Cena Slovenska Pezinok Baba 2020 sa prebudil pod zamračenou oblohou. Z nej už pred štartom prvej tréningovej jazdy začalo poriadne pršať.

Práve mokrá trať potešila hlavne pretekárov jazdiacich na vozidlách s pohonom všetkých štyroch kolies, čo sa samozrejme prejavilo okamžite aj na dosahovaných časoch. Najrýchlejší spomedzi všetkých dosiahol Poliak Szymon Lukaszczyk na Mitsubishi Lancer EVO V AMS. Druhá priečka v tréningoch patrila jeho tímovému kolegovi „Dubaiovi“ a tretia Waldemarovi Kluzovi na Škode Fabia. Smolu v druhej tréningovej jazde mal Roman Baran, ktorý chcel asi ešte vylepšiť svoj piaty najrýchlejší čas, žiaľ na vode bol rýchlejší ako mal a svoje Mitsubishi poslal do zvodidiel. Našťastie sa aj táto kolízia obišla iba s kozmetickými úpravami jeho vozidla.

Tibor Szabosi;asfc7i3972.jpg

Spomedzi Slovákov si zjavne najlepšie vodu na trati užil Igor Drotár na Škode Fabia R5, ale aj Miro Šutlák jazdiaci na rovnakom vozidle. Trojicu najrýchlejších Slovákov doplnil v tréningových jazdách Ivan Mutňanský na Mitsubishi Lancer EVO X.

Tibor Szabosi;asfc7i4017.jpg

Popoludní sú na pláne dve súťažné jazdy a keďže v priebehu obednej prestávky prestalo pršať podmienky na obschýnajúcej trati zdá sa opäť zmenia.

Miro Majláth
tlačový tajomník
TODOS Cena Slovenska 2020



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri