Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Vrchy

Drotár opäť exceloval na Jahodnej

Monday, 02. 06. 2014 - 15:53, Public relations   

Drotár opäť exceloval na Jahodnej

Najrýchlejším Slovákom na prestížnych a populárnych pretekoch do vrchu Moris Cup Jahodná bol opäť Prešovčan Igor Drotár (59). Zároveň si udržal aj vedenie v slovenskom a poľskom šampionáte, ako aj v medzinárodnom pohári FIA International Hill Climb Cup. „Som maximálne spokojný s celým víkendom," povedal na úvod Igor Drotár a pokračuje: „Dosahovali sa rekordné časy, na mierne pozmenenej trati - vďaka pneumatikám na okraji zákrut, ktoré zmenili charakter trate."

Tibor Szabosi;h7p6982.jpg

Jazdci nielen zo Slovenska, ale aj z okolitých krajín a Talianska prišli na kopec Jahodná za Košicami bojovať o prvenstvo na náročnej, i keď len 4 750 m dlhej trati. Pokračuje Igor Drotár: „Celý víkend som tvrdo zápasil o víťazstvo s hviezdnym Poliakom Tomaszom Nagórskim. Napokon som v súčte nedeľňajších časov skončil druhý, len o necelú sekundu za ním. Do poslednej chvíle to však bolo extrémne náročné. Udržal som si vedenie v poľskom aj slovenskom šampionáte, ako aj v Medzinárodnom pohári. Teším sa už tento víkend na moravský Ecce Homo Šternberk, kde sa prvé preteky konali už pred viac ako 100 rokmi! Aj preto k nim pristupujem s úctou a verím, že sa nám tam opäť zadarí," dodal na záver Igor Drotár.

Tibor Szabosi;h7p7683.jpg

Tibor Szabosi;h7p8126.jpg

Tibor Szabosi;h7p7681-1.jpg

Martin Trenkler/RPM

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri