Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Vrchy

Drotár na Zaluž s očakávaniami

Thursday, 12. 05. 2016 - 22:19, Ján Žgravčák   

Drotár na Zaluž s očakávaniami

Automobilový pretekár Igor Drotár zamieril do poľskej Zaluže s očakávaniami nielen dobrého výsledku, ale najmä vidiny šachovnicovej zástavy. V 1. kole Majstrovstiev Slovenska pretekov automobilov do vrchu (MSR PAV) v rakúskom Rechbergu totiž nemohol ukázať potenciál svojho nového auta Škoda Fabia RS v plnej kráse.

Tibor Szabosi;gh7p3740-3.jpg

„Naše nové auto, postavené originál na preteky do vrchu, trpelo v Rakúsku detskými chorobami," povedal už spoza poľskej hranice veterán európskych súťaží. „Bolo však u lekára, a tak verím, že sa nám podarí odjazdiť celý program a urobiť slušný výsledok. Na tomto kopci sa mi vlani podarilo zvíťaziť, a tak som sa sem veľmi tešil. Krásna trať a skvelá divácka kulisa sľubujú naozaj výborné a veľmi tesné preteky, na čo sa ja osobne veľmi teším. V prvom rade si chcem dobre zajazdiť, urobiť kvalitný čas. A potom sa dostavia aj výsledky. Naša Fabia RS je naozaj špičková a dokáže ísť veľmi rýchlo. Počasie má byť premenlivé, no to je mne úplne jedno. Mám síce radšej suchý asfalt, lebo je bezpečnejší, no minulý rok som tu vyhral na vode, takže predpovede nejako extra nesledujem. Už sa teším na prvé jazdy."

Tibor Szabosi;bf2a5649.jpg

2. kolo MSR PAV v poľskej Zaluži je zároveň započítavané do FIA Trofeje Zóny strednej Európy.



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri