Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Dramatické momenty zo španielskej rally vo videu

Monday, 28. 10. 2013 - 20:46, Zdenka Frývaldská   

Dramatické momenty zo španielskej rally vo videu

49. Rally RACC Catalunya - Costa Daurada 2013 priniesla okrem šťastných momentov opäť aj niekoľko havárií. Na tie najzaujímavejšie z nich sa môžeme pozrieť formou videí.

Prvou haváriou, ktorú si môžete pozrieť vo videu je podľa slov šéfa M-Sport, Malcolma Wilsona, najväčšia havária posádky Nasser Al-Attiyah - Giovanni Bernacchini v ich doterajšej kariére. Z pretekov odstúpili v ôsmej rýchlostnej skúške. Našťastie vyviazli bez zranení.

Vladislav Maschl;dsc-5068-1.jpg

V predposlednej rýchlostnej skúške odstúpila zo španielskej rally aj domáca posádka Dani Sordo - Carlos Del Barrio. Odlomené zavesenie kolesa už nešlo opraviť, čo jazdca dosť nahnevalo...

Vladislav Maschl;dsc-5104-2.jpg

Veľký súboj o prvé miesto v JWRC viedli posádky José António Suárez - Cándido Carrera a Pontus Tidemand - Ola Floene. Obe sa s pretekmi rozlúčili v piatej rýchlostnej skúške, dokonca na rovnakom mieste.

Vladislav Maschl;dsc-5348-2.jpg



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri