Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

Domáca PEVA s posádkou Semerád sn. Mozner jr.

Tuesday, 04. 09. 2012 - 17:07, Daniel Mandzi   

Domáca PEVA s posádkou Semerád sn. Mozner jr.

Generálny sponzor 38. Ročníka Rally Košice PEVA posiela do boja o poháre posádku Semerád senior - Mozner junior. A aj keď PEVA farby mohli Košičania vidieť na autách aj minulý rok, tento rok budú môcť sledovať aj Mitsubishi Lancer IX v týchto farbách.

Tibor Szabosi;co8c3150-4.jpg

Jozef Semerád : „Na Košice sa veľmi teším, keďže som posledné dva roky štartoval iba Pražský Rallyšprint. Taktiež som Košice nikdy predtým neštartoval, aj napriek tomu, že jazdím už od roku 1984. Uvidíme ako nám pôjde spolupráca s mladým Moznerom ale verím, že všetko bude ako má a takisto som zvedavý na svoj výkon, po nešťastnej udalosti na Bohemia Rally. Avšak viem, že Bohouš bude v tom aute s nami."

semerad-a-peva.jpg

Mozner jr. : „Na tento pretek som sa tešil zo všetkých najviac, keďže štartujeme doma. O to viac ma potešila správa, že pôjdem s pánom Semerádom, veľkou českou legendou rally, od ktorého sa môžem veľa naučiť. Budem sa snažiť podať čo najlepší výkon a doviesť úspešne Semeráda do cieľa." 

PEVA racing team



Diskusia k článku

Najnovšie galérie

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri