Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Vrchy

Dobšinský kopec vyštartoval do 33. ročníka

Friday, 15. 07. 2016 - 21:27, Public relations   

Dobšinský kopec vyštartoval do 33. ročníka

V piatok večer sa skončilo administratívne a technické preberanie prihlásených účastníkov na 33. ročník automobilových pretekov do vrchu Dobšinský kopec 2016, ktorý je už piatykrát zaradený medzi elitné podujatia Majstrovstiev Európy pretekov automobilov do vrchu.

Tibor Szabosi;0k4a2518.jpg

Do pretekov sa pôvodne prihlásilo 132 súťažiacich, no preberacou procedúrou prešlo nakoniec iba 114, keď niektorí svoju účasť ospravedlnili. Najväčší počet prihlásených je v európskom kopcovom šampionáte (EHC), kde evidujeme 50 súťažiacich. V českom „majstráku" ich vyštartuje 47 a pre nás v najzaujímavejšom šampionáte, v Majstrovstvách Slovenska pretekov automobilov do vrchu, sa na štart postaví 37 súťažiacich.

Pre úplnosť si ešte zadefinujme rozdelenie všetkých súťažiach:
EHC 50, MSR 37, MSR HK 3, SKP 9, PAV HP 2, MČR 47, MČR HA 6, ČT 20.

Zajtra sú na programe dve tréningové jazdy. Prvá začína o 9.00 hod. a druhá o 13.00 hod. Pozor však na počasie! Meteorológovia nás upozorňujú, aby sme počítali s dažďom a nižšími teplotami.

No a zatiaľ, čo súťažiaci už premýšľajú o tom, čo zajtra obujú a ako nastavia podvozky, tak na hlavnom námestí v Dobšinej už pulzuje tradičná Oldies Party v ktorej na vlnách Rádia Vlna surfuje Alex Štefuca.

Nezabudnite, že priebeh celého podujatia môžete sledovať na vynovenej webovej stránke www.dobsinskykopec.com

Ľuboš Kašický
Tlačové stredisko DK 2016

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri