Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Vrchy

Dobšinský kopec už so všetkými favoritmi

Friday, 05. 07. 2013 - 11:18, Miroslav Majláth   

Dobšinský kopec už so všetkými favoritmi

Štart slovenského TOP podujatia pretekov automobilov do vrchu - ME PAV Dobšinský kopec sa nezadržateľne blíži, čoho dôkazom je aj zoznam prihlásených, ktorý sa už dokonale zapĺňa a k dnešnému dňu je prihlásených už stošestnásť jazdcov.

Tibor Szabosi;67c3520-2.jpg

Medzi menami prihlásených figurujú okrem množstva domácich, českých, či iných zahraničných jazdcov aj všetci favoriti na celkové víťazstvo. Nechýba medzi nimi ani držiteľ aktuálneho traťového rekordu a zároveň minuloročný víťaz XXIX. Dobšinského kopca, Talian Simone Faggioli, ktorý práve na Dobšinskom kopci oslávi svoje okrúhle, tridsiate piate narodeniny.

Tibor Szabosi;67c2979.jpg

Prihlášku organizátorom Dobšinského kopca 2013 zaslali už aj Simoneho minuloroční kolegovia na stupňoch víťazov, Česi Miloš Beneš, ktorému patrila v minulom roku druhá priečka, či tretí Otakar Krámský. Miestenku na preteky má vypísanú aj štvrtý Dušan Nevěřil a samozrejmosťou je aj účasť minuloročného najrýchlejšieho jazdca na plechovom vozidle, ktorým nie je nik iný ako Slovák Martin Koiš, jazdiaci aj v tomto roku na Forde Fiesta. Chuťové a zvukové bunky divákov svojou jazdou určite ukojí aj Jozef Béreš mladší a jeho Audi Quattro S1.

Tibor Szabosi;ibs4916-2.jpg

Ako sme už na začiatku spomínali, chýbať však nebude ani kompletná slovenská a česká špička pretekov automobilov do vrchu, doplnená o množstvo zahraničných jazdcov, zaradených do tej, či onej triedy. Ťahákom pre divákov Dobšinského kopca 2013 určite bude aj očakávaná prihláška niekoľkonásobného Majstra Slovenska v pretekoch automobilov do vrchu Jara Krajčiho a jeho formuly Lola, s ktorou sa určite bude chcieť zaradiť medzi špičku tohtoročného absolútneho poradia.

Tibor Szabosi;67c4556.jpg

Či sa to Jarovi podarí, alebo nie, uvidíme v dňoch 20. - 21.7.2013 na Dobšinskom kopci, kde to po roku bude opäť poriadne iskriť. Navyše sú určite všetci diváci zvedaví aj na to, či sa podarí Faggiolimu, alebo niektorému z jeho kolegov aj v tomto roku pokoriť traťový rekord. Na túto informáciu si rovnako musíme počkať ešte niečo vyše dvoch týždňov.

dk-reklamni-partneri-2013-ok-tlac-w.jpg

Miro Majláth
tlačový tajomník DK 2013

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri