Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Vrchy

Dobšinský kopec 2017 zverejnil Zvláštne ustanovenia

Tuesday, 02. 05. 2017 - 17:25, Public relations   

Dobšinský kopec 2017 zverejnil Zvláštne ustanovenia

Posledný aprílový deň sa stal v roku 2017 povestným dňom s veľkým „D" pre Dobšinský kopec. Práve v tento deň totiž organizátor zverejnil Zvláštne ustanovenia, ale aj spustil prihlasovanie súťažiacich.

 

Tibor Szabosi;gh7p6283-3.jpg

Dobšinský kopec 2017 odštartuje v dňoch 21. - 23.7.2017 ako jediné slovenské podujatie zaradené do seriálu FIA Majstrovstiev Európy pretekov automobilov do vrchu. Novinkou aktuálneho ročníka bude štart seriálu FIA Majstrovstiev Európy historických automobilov do vrchu. Samozrejme, rovnako ako v minulosti sa v rámci tohto špičkového podujatia v Dobšinej uskutočnia aj Majstrovstvá Slovenska pretekov automobilov do vrchu, slovenské majstrovstvá Historikov, ale aj Slovenský kopcový pohár, či Slovenská trofej PAV historických automobilov pravidelnosti. Aby toho na Dobšinskom kopci 2017 nebolo málo, pridajú sa aj série zaradené do Autoklub Českých majstrovstiev, či Autoklub České majstrovstvá historickým automobilov, či Autoklub Česká trofej.

Tibor Szabosi;gh7p8995-2.jpg

Samozrejme pre účastníkov všetkých práve vymenovaných majstrovstiev, ktoré sa na Dobšinskom kopci 2017 budú konať, pripravuje podujatie rovnako ako v minulosti skúsený organizátor Autoklub EHC Dobšinský kopec a Mesto Dobšiná.

Tibor Szabosi;gh7p9163-4.jpg

Zároveň so zverejnením Zvláštnych ustanovení k podujatiu Dobšinský kopec 2017 bolo spustené aj prihlasovanie súťažiacich, ktoré prebieha elektronicky na adrese: www.sams-asn.sk/prihlaska. Prihlasovať sa účastníci podujatia Dobšinský kopec môžu do dňa 12.7.2017.

Miro Majláth



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri