Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Vrchy

Dobšinský kopec 2016 už s tuctom prihlásených

Thursday, 02. 06. 2016 - 12:13, Public relations   

Dobšinský kopec 2016 už s tuctom prihlásených

Traja Slováci, sedem Čechov a dvojica Rakúšanov. Také je aktuálne zloženie prihlásených na Dobšinský kopec 2016. Taký je stav prihlásených k poslednému májovému dňu.

 

Tibor Szabosi;0k4a2964.jpg

O mesiac a pol už piaty krát v rade v Dobšinej odštartuje jediné slovenské podujatie zaradené do seriálu Majstrovstiev Európy pretekov automobilov do vrchu. Ako už iste viete, Zvláštne ustanovenia sú už dávno zverejnené, pričom zároveň s ich zverejnením bolo spustené aj prihlasovanie súťažiacich. Tých figuruje v zozname prihlásených na Dobšinský kopec 2016 k poslednému májovému dňu presne dvanásť. Medzi nimi trojica slovenských jazdcov na čele s nestarnúcim Igorom Drotárom a jeho kopcovým špeciálom v podobe vozidla Škoda Fabia R5. Nechýba ani mnohonásobný slovenský majster v skupine N, Peter Jureňa, ktorému na dobšinskej trati bude robiť spoločnosť Mitsubishi Lancer EVO IX, ale ani Miro Šutlák, ktorý fanúšikov kopcových pretekov v tomto roku prekvapil Škodou Fabia S2000. Okrem trojice slovenských jazdcov zoznam prihlásených odhaľuje aj prvých sedem českých mien. Tešiť sa tu môžu diváci na Oskara Beneša a jeho dcéru Dominiku, ale aj na Martina a Petra Vondrákových, či Radeka Klukana, Milana Boháča a Martina Trojeka. Desať doposiaľ vymenovaných dopĺňa v aktuálnom zozname prihlásených aj dvojica rakúskych jazdcov, Ferdinand Madrian a Tessitore.

dk-logo-2016.jpg

Napriek faktu, že prihlasovať sa súťažiaci na Dobšinský kopec môžu až do 6.7.2016, veríme, že po nadchádzajúcom víkende, kedy sa koná štvrté podujatie zaradené do Majstrovstiev Európy pretekov automobilov do vrchu - Ecce Homo Šterberk na susednej Morave, sa začne aj zoznam prihlásených na Dobšinský kopec 2016 plniť podstatne rýchlejším tempom.

Miro Majláth
tlačový tajomník DK 2016

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri