Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Vrchy

Dobšinský kopec 2016 s výborným hodnotením

Friday, 12. 08. 2016 - 07:58, Public relations   

Dobšinský kopec 2016 s výborným hodnotením

Dobšinský kopec 2016 oslávil svoje tridsiate tretie narodeniny. Okrem tohto krásneho výročia oslávil aj jedno malé jubileum - päť rokov v najvyššej, európskej spoločnosti.

 

Tibor Szabosi;gh7p9163-4.jpg

Tridsaťtri rokov organizácie pretekov, päť s puncom Majstrovstiev Európy pretekov automobilov do vrchu. Úctyhodná doba aj v živote človeka, nieto ešte pretekov. Zohratý organizačný výbor, osvedčení ľudia, ktorí už za ten čas presne vedia, kde je ich miesto a čo všetko musia zabezpečiť, aby všetko fungovalo ako dobre naolejovaný stroj. Napriek tomu zažil Dobšinský kopec 2016 to, čo ešte nikdy v histórii. Najťažšie preteky aké sa tu kedy konali. Dôvodom bolo počasie. Nie že by v Dobšinej nikdy nepršalo, viac menej opak je pravdou, nikdy v minulosti však nepršalo dva dni v kuse a s takou intenzitou. Organizátor, na čele s riaditeľom pretekov, Marcelom Kollárikom, však napriek týmto neskutočne ťažkým podmienkam všetko zvládol perfektne. Teraz, za ich dobre odvedenú prácu prišla pochvala, v podobe výborného hodnotenia podujatia nielen zo Slovenskej asociácie motoristického športu, ale aj od pozorovateľa FIA.

Tibor Szabosi;gh7p9638-4.jpg

„Výborné hodnotenie, hlavne od pozorovateľa FIA, pána Sanjina Para z Chorvátska, nás neskutočne potešilo. Takáto pochvala je niekedy viac, ako keby nám niekto priniesol za mech peňazí. Navyše nás toto výborné hodnotenie zaväzuje do budúcnosti. Zaväzuje k tomu aby aj nasledujúce ročníky Dobšinského kopca boli rovnako dobre zvládnuté. To je totiž jedna z podmienok, ak chceme preteky udržať v seriáli Majstrovstiev Európy pretekov automobilov do vrchu aj naďalej. Dovoľte mi aj touto cestou ešte raz poďakovať všetkým ľuďom, ktorí akýmkoľvek spôsobom prispeli k organizácii Dobšinského kopca 2016. Bez ich pomoci by sme tieto preteky nemohli v takej kvalite zorganizovať," povedal spokojný riaditeľ pretekov Dobšinský kopec, Marcel Kollárik.

dk-2016-reklamni-partneri.jpg

Miro Majláth

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri