Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Vrchy

Dobšinský kopec 2016 ožije už v piatok

Thursday, 14. 07. 2016 - 15:36, Public relations   

Dobšinský kopec 2016 ožije už v piatok

Majstrovstvá Európy pretekov automobilov do vrchu odštartujú priamo na trati síce až v sobotu, no program Dobšinského kopca 2016 sa naplno rozbehne už v piatok 15.7.2016.

Rudolf Štober;dsc-2295.jpg

Program Dobšinského kopca sa naplno rozbehne úderom siedmej rannej hodiny, keď začína administratívne a následné technické preberanie súťažiacich. Po preberaniach, ktoré by mali byť ukončené do 18:30 hodiny prídu na rad pol hodina voľna. Presne o 19:00 hodine odštartujú naraz dve veci naraz. Prvou z nich je povinná rozprava jazdcov, ktorá sa bude konať v budove riaditeľstva Dobšinského kopca 2016. Presne v tom istom čase ožije aj námestie v Dobšinej, kde na pódium vybehne Alex Štefuca a v sprievode artistov odštartuje dlho očakávanú Oldies Party Rádia Vlna. Po rozprave jazdcov sa vybrané tímy presunú tiež na námestie, kde pristúpi organizátor k ich predstaveniu. Diváci zároveň budú mať možnosť získať podpis svojho vysnívaného jazdca na autogramiáde, ktorá tu bude prebiehať. Toto všetko by sa malo diať presne o 19 hodiny 30 minúty. O pol hodiny na to, čiže na 20:00 hodinu je prichystané slávnostné otvorenie pretekov. Po otvorení pretekov nasleduje Oldies Party Rádia Vlna, ktorú o 22:00 hodine preruší koncert na ktorom zaspieva divákom v Dobšinej speváčka Kristína. Po ukončení jej koncertu bude opäť pokračovať, až do 02:00 hodiny Oldies Party Rádia Vlna.

dk-2016-reklamni-partneri.jpg

Všetky ostatné informácie, ako aj obchádzkové trasy, či kde sa budú v Dobšinej nachádzať parkovacie zóny, ale aj presný harmonogram jázd, sa dozviete na web stránke organizátora: www.dobsinskykopec.com

Miro Majláth
tlačový tajomník DK 2016

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri