Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Vrchy

Dobšinský kopec 2014 s podporou L Racing Teamu

Monday, 19. 05. 2014 - 11:17, Public relations   

Dobšinský kopec 2014 s podporou L Racing Teamu

Je viac ako samozrejmé, že motoristické podujatie, akým sú Majstrovstvá Európy pretekov automobilov do vrchu - Dobšinský kopec, nie je možné pripraviť bez dostatku financií. Práve tie rozhodujú o tom, či podujatie bude pripravené „iba akože", alebo naozaj na špičkovej, reprezentačnej úrovni.

Jozef Pisch;1t1u5417-3.jpg

Do tejto prípravy Dobšinského kopca 2014 sa rovnako ako v minulosti, aj v tomto zapojí medzi inými aj L Racing Team. Spojenie najväčšieho slovenského automobilového tímu a jediného slovenského podujatia zaradeného do seriálu Majstrovstiev Európy pretekov automobilov do vrchu berie šéf L Racing Teamu, Ján Lipták ako samozrejmosť: „Všetci, ktorí sa točia okolo motoristického športu na Slovensku dobre vedia, že financie na motoristický šport sa tu zháňajú veľmi ťažko. Zároveň však máme na Slovensku významné podujatie, zaradené do európskeho šampionátu, ktoré treba udržať na vysokej úrovni. A to bez dostatku financií jednoducho nejde. Konkurencia je veľmi silná, stačí jedno malé zaváhanie a FIA presunie preteky do niektorej z ďalších krajín, pričom kandidátov je hneď niekoľko. Dobšiná navyše leží neďaleko Krásnohorského Podhradia, kde má domovské sídlo náš L Racing Team, preto si myslím, že by bolo neseriózne nepomôcť. Navyše, keď sa niekoľkí jazdci nášho tímu zúčastňujú seriálu pretekov automobilov do vrchu."

Tibor Szabosi;gh7p4873.jpg

Spoluprácu s L Racing Teamom si pochvaľuje aj jeden z členov organizačného výboru podujatia Dobšinský kopec 2014, Vlastimil Majerčák: „Spolupráca s L Racing Teamom je naozaj na veľmi vysokej úrovni. S Jankom Liptákom sa poznáme už veľa rokov a vždy sa snažil nejakým spôsobom pomáhať. Som rád, že v našom regióne máme ľudí, ktorí sú zapálení pre motoristický šport. Navyše L Racing Team sa zároveň so svojimi jazdcami zúčastňuje aj samotných pretekov. Už teraz vieme, že v tomto roku sa na štart Dobšinského kopca 2014 postaví aj jeden z najlepších slovenských jazdcov, päť násobný absolútny majster Slovenska v rally, Jozef Béreš mladší s novým, špičkovým Subaru Impreza WRX pripraveným práve v dielňach L Racing Teamu. Ďodi, ale aj spomínané vozidlo bude iste ozdobou tohtoročného Dobšinského kopca a doplní plejádu špičkových európskych jazdcov, ktorých v Dobšinej očakávame. Ďakujem pánovi Liptákovi a jeho L Racing Teamu za podporu."

Tibor Szabosi;gh7p4236.jpg

Jediné slovenské podujatie zaradené do seriálu Majstrovstiev Európy pretekov automobilov do vrchu - Dobšinský kopec 2014 odštartuje v dňoch 19.-21.júla 2014 v Dobšinej.

Miro Majláth
tlačový tajomník DK 2014

dk-reklamni-partneri-2014.jpg

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri