Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Vrchy

Dobšinský kopec 2011

Tuesday, 09. 08. 2011 - 06:20, Daniel Mandzi   

Dobšinský kopec 2011

Vážení priaznivci motoristického športu.

Uplynul ďalší rok a pred nami je nový ročník pretekov automobilov do vrchu „Dobšinský kopec 2011", ktorý kvôli tomu, aby sa dočkal nového asfaltu na pretekárskej trati, zmenil svoje tradičné miesto v kalendári a uskutoční sa v novom termíne.  

Tibor Szabosi;yt2c9920.jpg

28. ročník pretekov automobilov do vrchu Dobšinský kopec sa bude konať v dňoch 13. a 14. augusta 2011.

Snahou usporiadateľov je aj v tomto roku pripraviť toto podujatie tak, aby sa ho zúčastnili všetci najkvalitnejší pretekári zo Slovenska i Českej republiky, aby priaznivci motoristického športu videli vrcholové výkony a aby všetci, ktorí do Dobšinej na tieto preteky prídu, zažili príjemný víkend so skvelými zážitkami.

Tibor Szabosi;co8c4929-2.jpg

Nový asfalt je iste výzvou pre tých najrýchlejších aby sa pokúsili prekonať rekord trate z roku 2008, kedy Dušan Nevěřil, dosiahol na svojej formule 3000 čas 2:32,917 min. Inými slovami, aj to je dôvod, prečo sa oplatí „Dobšinský kopec 2011" vidieť. Tým, ktorým sa to ale nepodarí ponúkame možnosť sledovania internetového „on-line" vysielania, pričom informácie (nielen o tomto vysielaní) budú aktuálne zverejnené na stránkach www.dobsina.sk/dobsinskykopec, www.dovrchu.sk a www.dovrchu.cz.

Tibor Szabosi;co8c4623-1.jpg

V súvislosti s konaním 28. ročníka medzinárodných pretekov automobilov do vrchu Dobšinský kopec, dôjde v uvedených dňoch, t. j. 13. a 14. augusta 2011 v čase od 08,00 hod. do 18,00 hod. k úplnej uzávierke štátnej cesty č. I/67  v úseku Dobšiná -  Dobšinský kopec. Obchádzka bude možná po trase „Dobšinský kopec - Mlynky - Hnilec - Gemerská Poloma - Dobšiná". Chceme  požiadať všetkých účastníkov cestnej dopravy, ktorí sa chystajú v uvedených dňoch cestovať touto trasou, aby sa riadili pokynmi usporiadateľskej služby a polície a aby počítali so zdržaním, prípadne časovou rezervou na obchádzku. Snahou usporiadateľov bude , ak to podmienky na trati dovolia krátkodobo medzi kolami prepustiť aj verejnú premávku.

Tibor Szabosi;co8c5090-1.jpg

Ďakujeme všetkým za porozumenie a tešíme sa na stretnutie s tými, ktorí sa rozhodnú prísť do Dobšinej sledovať tieto preteky osobne.

Týmto Vás všetkých srdečne pozývame.

Mesto Dobšiná a Organizačný výbor DK 2011

Tibor Szabosi;co8c6905-1.jpg

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri