Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Vrchy

Dobšinský kopec 2010

Friday, 28. 05. 2010 - 12:43, T. Szabosi   

Dobšinský kopec 2010

Dňa 24.5.2010 sme po potvrdení zrušenia „ Súťaže v rámci verejného obstarávania" na asfaltovanie ciest I. triedy ( aj úseku Dobšiná - Dobšinský kopec) ostali v nezávideniahodnej situácii nakoľko nám zostalo niekoľko alternatív na riešenie vzniknutej situácie.

 

1. Pretek uskutočniť na pôvodnom povrchu a v pôvodnom termíne.
2. Preloženie preteku na neskorší termín.
3. Zrušenie preteku.

Tibor Szabosi;img_3246.jpg

V prvom prípade musíme počítať s tým že aj napriek vysprávkam na ktoré už nemáme veľa času budeme vystavený kritike za povrch trate, ktorý by mohol byť možno na úrovni vlaňajšieho roka.

Druhá alternatíva nám tiež nezaručuje že ten koberec bude položený do konca septembra a či vôbec položený bude ak sa firmy znova budú napádať. Ďalším problémom je určiť vhodný termín preteku, keď vôbec nevieme do ktorého mesiaca by sme sa mali vtesnať s tým, že chceme rešpektovať ME, MMČR, MSR, Rally atď.

Tibor Szabosi;img_2923.jpg

Najjednoduchšia je určite tretia možnosť, ktorá má ale mnoho negatívnych dopadov na všetky zainteresované strany.

Po zverejnení oznamu o zmene termínu DK 2010 sme na základe ďalších návrhov zo strany komisie PAV, Bezpečnostného výboru a viacerých jazdcov nakoniec nezavrhli usporiadať pretek v pôvodnom termíne t.j. 19. - 20. 6. 2010. Záverečné rozhodnutie zverejníme na základe verdiktu komisie PAV a člena Bezpečnostného výboru SAMŠ 1.6.2010.

Org. výbor DK 2010

Tibor Szabosi;img_3371.jpg

 



Diskusia k článku

Najnovšie galérie

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri