Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

Do Lubeníka s novým motorom

Friday, 16. 08. 2013 - 17:47, Martin Trenkler   

Do Lubeníka s novým motorom

Súťažná posádka Ján Kundlák - Marcel Hranka bude tento víkend opäť v plnom nasadení. Na Rally Lubeník mieri vyzbrojená novým motorom vo svojom špeciále Honda Civic 1,6 VTi. Ten starý dostal poriadne zabrať na ostatnej rally v Tatrách a tak sa v Rovinke museli poobzerať po novom. „Našťastie sa nám nový agregát podarilo zohnať a namontovať do auta s dostatočným predstihom, takže je odskúšaný a všetko by malo byť v poriadku," povedal pred odchodom na Gemer Ján Kundlák. „Do Lubeníka sa tešíme, pretože tamojšie rýchlostné skúšky patria medzi najkrajšie na Slovensku. Chceme sa dobre povoziť, nemáme žiadne prehnané očakávania. Keď neurobíme chybu, výsledok sa dostaví aj sám.

Predposledné kolo Slovenského rally pohára, GLOBAL OIL V. Rally Lubeník, pozostáva z okruhu, na ktorom sa budú nachádzať tri trate. Absolvujú celkovo štyri rýchlostné skúšky.

Tibor Szabosi;co8c2586-6.jpg

Tibor Szabosi;gh7p8171-1.jpg



Diskusia k článku

Najnovšie galérie

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri