Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  IRC

Dizajn Fabie Andreasa Mikkelsena a video z jeho testu

Thursday, 13. 01. 2011 - 20:58, Katarína Ďurecová   

Dizajn Fabie Andreasa Mikkelsena a video z jeho testu

Na výstave Autosport International, ktorá sa dnes konala v Birminghame oficiálne predstavil dizajn Škody Fabie Super 2000 aj tím Škody UK. Nejedná sa však o až tak veľkú novinku, pretože fotografie s dizajnom Fabie Andreasa Mikkelsena sú na internete už niekoľko dní.

Dizajnu dominuje britská vlajka na kapote a tak ako v prípade dizajnu oficiálneho tímu Škody uvidíme bielu a zelenú farbu vo vymenenej podobe oproti minulej sezóne.

Škoda UK

Škoda UK

Škoda UK

Škoda UK

Pred touto výstavou však stihol nórsky jazdec Škody UK absolovať aj test na Rally Monte Carlo: „Test bol hlavne o tom, že sme skúšali rôzne kombinácie pneumatík, hlavne v sobotu, keď sme jazdili na snehu. Chceli sme zistiť, kedy získame a kedy stratíme s rôznymi pneumatikami na rôznych povrchoch. Toto bude moja prvá Rally Monte Carlo a samozrejme, že to bude všetko veľmi náročné, najmä správna voľba pneumatík do meniacich sa podmienok. Tento test prebehol veľmi dobre a zo všetkými našimi prípravami som veľmi spokojný", vyjadril sa na margo testu a Rally Monte Carlo Andreas Mikkelsen, ktorý najprv testoval pri lyžiarskom stredisku Allons a neskôr sa presunul na nezasnežené cesty pri Saint Auban.

Škoda UK

Škoda UK

Škoda UK

Škoda UK

Na záver si pozrite video z testu Andreasa Mikkelsena:

Václav Fiala;img-6821-2.jpg



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri