Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Formula 1

Daniel Ricciardo zasadne do monopostu HRT už počas VC Veľkej Británie

Tuesday, 05. 07. 2011 - 18:00, Alexa Szafianová   

Daniel Ricciardo zasadne do monopostu HRT už počas VC Veľkej Británie

Daniel Ricciardo je testovacím pilotom tímu Toro Rosso a už počas piatkových voľných tréningov si vyskúšal jazdu monopostom Formuly 1. To nie je žiadna novinka, že Franz Tost, šéf Toro Rosso, uvažoval o výmene jedného zo svojich doterajších pilotov práve za Ricciarda.

ricciardo-redbull.jpg

Zisk 8. miesta Jaime Alguersuariho počas VC Európy zaručene sťažil rozhodovanie vedenia tímu a istotne mu zaručil i budúce pôsobenie v Toro Rosse. Sebastien Buemi tiež podáva dobré výkony, a tak vedenie muselo prísť s alternatívnym riešením.

Daniel Ricciardo zasadne za volant monopostu HRT už počas VC Veľkej Británie, ktorá sa uskutoční už tento víkend. Mladý a talentovaný Austrálčan by mal pobudnúť v Hispanii až do konca tejto sezóny. V tíme nahradí Naraina Karthikeyana, ktorý sa však do monospotu HRT vráti počas Veľkej ceny Indie.

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri