Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Daniel Oliveira sa na svoju skoro domácu rally teší

Tuesday, 24. 05. 2011 - 15:06, Katarína Ďurecová   

Daniel Oliveira sa na svoju skoro domácu rally teší

Jediným Mini, ktoré sa v Argentíne predstaví bude Mini WRC tímu Brazil WRT, za ktorý jazdí Brazílčan Daniel Oliveira. Keďže v Brazílii sa žiadne podujatie WRC nekoná, Oliveira berie argentínsku rally takmer ako svoju domácu súťaž.

To, že pre Olivieru je argentínska rally niečím špeciálnym, dokazuje i fakt, že pre túto rally má nachystaný špeciálny dizajn: „Odkedy začala sezóna, tak sa na túto rally teším. V Argentíne sa cítim ako doma, poznám trate, mám tu veľa priateľov a verím tomu, že ma tu príde povzbudiť veľa brazílskych fanúšikov. To sú aj dôvody prečo sme sa rozhodli pre nový dizajn na našom Mini, na ktorom budú spoločne brazílska a argentínska vlajka."

Vladislav Maschl;img-2658.jpg

Olivierovi sa na Sardínii vôbec nedarilo a tak aspoň využil záverečný deň tejto rally na testovanie: „Bude to naša druhá rally s autom WRC špecifikácie a aj napriek tomu, že v Taliansku sme nenajazdili veľa kilometrov, použili sme nedeľné rýchlostné skúšky na to, aby sme našli čo najlepšie nastavenie pre túto rally, pretože povrch je podobný tej na Sardínii. Chceme toho najazdiť čo najviac na štvrtkovom shakedowne, aby sme zistili, ako bude toto nastavenie fungovať a prípadne ho ešte nejako upravili", vraví Oliveira.

Vladislav Maschl;crw-8476.jpg

„O tomto podujatí mám veľa informácií, ale hlavným cieľom je dodržať náš plán, ktorý sme si dali pred sezónou: dokončiť toľko rally, koľko len pôjde. Ak sa to podarí, bude to znamenať, že sa dostaneme bližšie k získaniu bodov", uzatvára Daniel Oliveira, ktorý teda do argentínskej rally s nejakými veľkými cieľmi štartovať nebude.



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri