Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

Csente s Těšínskym zabojovali v závere Rallye Tatry o bronz v triede

Tuesday, 26. 07. 2016 - 15:51, Public relations   

Csente s Těšínskym zabojovali v závere Rallye Tatry o bronz v triede

Dve rýchlostné skúšky pred cieľom 43. Rallye Tatry patrilo posádke Subaru Komárno Rally Teamu, Máriovi Csentemu a Petrovi Těšínskemu v triede 3 piate mieste. Záverečný mohutný finiš ich však nakoniec posunul až na pódium.

Tibor Szabosi;c30i3250.jpg

Mário Csente do už skončenej 43.Rallye Tatry nastupoval opäť po dlhej súťažnej prestávke. Presne tomuto stavu zodpovedalo aj ôsme miesto v triede 3 v rámci úvodnej, nočnej mestskej rýchlostnej skúšky. V následnom priebehu súťaže však Mário s Petrom dokazovali, že jedinou chybou jazdca je nedostatok jazdenia.

Tibor Szabosi;gh7p9870-2.jpg

Postupne sa im darilo dosahovať rýchlejšie a lepšie časy a prepracovávať sa zo spodku priebežného hodnotenia v triede až na pódium, pričom výsledkom bolo tretie miesto v triede 3 a jedenáste v rámci celkového hodnotenia.

Tibor Szabosi;c30i4564-1.jpg

„Samozrejme, do súťaže som nastupoval, vlastne tak ako do každej inej, s tým, že som už dlho nesedel za volantom súťažného auta. Subaru Impreza WRXSTi síce mám doma v Komárne, nemám však kde trénovať. Na začiatku súťaže v Poprade to bolo doslova z mojej strany trápenie, zabudol som nastaviť tlmiče a Subaru bolo tak mäkké, že som v takmer každej zákrute hodinoval. No proste strach a bieda.

Martin Paľov;ik8a0513.jpg

V sobotu to už bolo lepšie, postupne som sa začal s autom už zase zžívať a aj časy som robil lepšie. Najlepšie sa mi však jazdilo, ako aj na iných súťažiach, v posledných dvoch meraných úsekoch. V nich sme dojazdili spolu s Petrom raz na druhom a raz na treťom mieste. Nakoniec z toho bolo tretie miesto v triede, čo ma naozaj potešilo," zhodnotil po súťaži Mário Csente.

Tibor Szabosi;c30i3414.jpg

Subaru Komárno Rally Team, Miro Majláth

Tibor Szabosi;c30i4720-1.jpg



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri