Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

Csente a Cserhalmi spoločne v Subaru Komárno Teame

Wednesday, 30. 04. 2014 - 16:50, Public relations   

Csente a Cserhalmi spoločne v Subaru Komárno Teame

Koncom minulého roku, v rámci maďarskej Szilveszter Rally, sa v Subaru Komárno Rally Teame objavil Prešovčan Tibor Cserhalmi. Od tohto momentu všetci fanúšikovia rally na Slovensku očakávali, či táto spolupráca niekedy v budúcnosti ešte bude fungovať. Teraz je jasné, že tento štart nebol iba jedno rázovou záležitosťou.

Tibor Szabosi;co8c8492-6.jpg

Tibor Szabosi;gh7p2430-2.jpg

Subaru Komárno Rally Team je jednoznačne srdcovou záležitosťou Mária Csenteho, jazdca a zároveň aj manažéra spomínaného tímu. Po druhom mieste v triede 3, ale aj odstúpení z druhej etapy Miskolc Rally prichystal Mário pre fanúšikov v rámci Rally Prešov prekvapenie. Tým je angažovanie domáceho Tibora Cserhalmiho vo svojom tíme. „Som rád, že sa nám opäť podarilo dohodnúť s Tiborom na štarte v našom Subaru Komárno Rally Teame. Na Rally Prešov sa predstaví samozrejme vo vozidle Subaru Impreza zaradenom v triede 3, pričom mu noty bude diktovať český spolujazdec Marek Omelka s ktorým už Tibor v minulosti spolupracoval. Verím, že Tibor opäť všetkým fanúšikom rally dokáže, že jazdiť ešte nezabudol a dovezie auto do cieľa na výbornom mieste. Dúfam, že sa nám podarí aj do budúcna dohodnúť s našimi reklamnými partnermi a Tibora ešte v rámci tohtoročného šampionátu v našom tíme uvidíme. Bol by som rád, ak by to vyšlo," vysvetlil Mário Csente.

Tibor Szabosi;gh7p2104-1.jpg

Tibor Szabosi;gh7p2378-2.jpg

Popri posádke Cserhalmi - Omelka však Subaru Komárno Rally Team bude reprezentovať aj dvojica Mário Csente - Petr Těšínsky, ktorí, ako sme už spomínali v rámci prvej etapy Miskolc Rally dojazdili na druhom mieste v triede, v druhej však museli zo súťaže odstúpiť. „Po tom čo nám praskla počas prvého dňa Miskolc Rally poloos sme síce došli až do cieľa a získali body za druhé miesto v triede, hneď v úvode druhého súťažného dňa nám odišiel stredový diferenciál a museli sme odstúpiť. Auto sme po súťaži rozobrali a nakoniec celé aj odviezli do Čiech na nastavenie. Teraz by to malo byť naše Subaru komplet v poriadku, na súťaž sa už veľmi tešíme. Prešovské trate sú z môjho pohľadu zaujímavé a mám túto rally rád. V triede sa nás zišlo opäť požehnane, je tu veľká konkurencia, už sa teším na vzájomné súboje," doplnil Mário Csente.

Subaru Komárno Rally Team, Miro Majláth

 



Diskusia k článku

Najnovšie galérie

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri