Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Čo všetko sa nachádza v garáži Pettera Solberga?

Saturday, 18. 12. 2010 - 22:53, Katarína Ďurecová   

Čo všetko sa nachádza v garáži Pettera Solberga?

Neil Cole, ktorého ste mohli vidieť moderovať napríklad AXN Shakedown alebo World Rally on Dave si pri svojej návšteve Nórska odskočil aj do susedného Švédska, kde bol pozvaný Petterom Solbergom. Pri svojej návšteve natočil zopár zaujímavých videí. V jednom z nich môžete vidieť zbierku áut Pettera Solberga, ktoré predstavuje sám Petter; v druhom môžete vidieť, ako sa preháňa v cross motokáre svojho syna Olivera.

Na videu môžete okrem iného vidieť auto, v ktorom sa stal Petter štyrikrát majstrom Nórska v rallycrosse, autá, ktoré používa Petter počas zoznamovacích jázd, jeho vodné skútre, jeho autá na autocross, Jaguar, ktorý daroval manželke svojho otca, rally auto jeho ženy, Petterove Porsche, Subaru z limitovanej edície, ktoré dostal Solberg ako dar za svoj titul majstra sveta, Citroen Xsara WRC s dizajnom z tohto roku, Lotus, ktorý preňho postavili v škole rally v meste Torsby a Subaru, v ktorom vyhral svoju prvú rally v kategórii WRC.

Willy Weyens;wiwpsolberg-045.jpg

Okrem toho sa Petter Solberg rozhovoril aj o autách, ktoré síce vlastní, ale momentálne sa nenachádzajú v tejto garáži a sú to napríklad Toyota Celica GT4, ďalší Citroen Xsara WRC, dva Citroeny C4 WRC, Mitsubishi Group N, tri ďalšie Subaru, veľa ďalších áut, motoriek, sedem ďalších snežných skútrov, hummer, dva Fordy Escorty a mnoho ďalších. Dokopy by mal mať Petter 30 áut, ale celá jeho rodina ich vlastní okolo 70.

Marián Bazala;img-1154-2027.jpg

Na konci prvého videa sa aj dozviete, prečo Petter celý čas zviera svoj mobilný telefón. Očakáva totiž dôležitý telefonát, ktorý mu napovie, či budúcu sezónu dostane alebo nedostane auto..



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri