Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Vrchy

Čo nového u Homolovcov?

Monday, 28. 03. 2011 - 12:00, Daniel Mandzi   

Čo nového u Homolovcov?

Pre svojich fanúšikov sme urobili nový vizuál internetovej stránky nášho tímu. Stránku (www.homolamotorsport.sk) sme pre návštevníkov sprehľadnili, zjednodušili a pravidelne ju budeme dopĺňať novinkami zo sveta automobilových pretekov.

Tibor Szabosi;co8c3480-1.jpg

V sekcii Kalendár Vám uvádzame kompletný kalendár pretekov nášho tímu pre rok 2011. Ďalšou dôležitou novinkou je, že sme po 3 rokoch ukončili motokárový program, ktorý Maťovi určite veľa dal do budúcnosti. Definitívne sa budeme ďalej venovať iba pretekom automobilov.

homola.jpg

Po dlhých úvahách a rokovaniach s hlavnými partermi, sme sa rozhodli venovať pretekom automobilov do vrchu, kde bude naďalej štartovať Jaro s vozidlom Citroën C2 Super 1600, a pretekom automobilov na okruhu, na ktorých bude tím zastupovať Maťo. Pre neho sme si prenajali špičkové okruhové vozidlo, ktoré bližšie predstavíme fanúšikom v polovici apríla.

Tibor Szabosi;co8c1799.jpg

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri