Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

CMM Media Sport odštartoval úspešne Winter Cup

Wednesday, 12. 12. 2012 - 12:16, Miroslav Majláth   

CMM Media Sport odštartoval úspešne Winter Cup

Minuloročný absolútny víťaz zimného rally seriálu Liqui Moly Winter Cup, Tomáš Srnka Ondrej si pripísal v rámci prvého kola na svoje konto druhé miesto. Navyše CMM Media Sport vyhral aj Súťaž Teamov.


Jozef Pisch;1t1u7731-1.jpg

Tomáš Ondrej v spolupráci s navigátorom Martinom Markovičom, manažérom CMM Media Sport vybojovali v rámci prvého kola zimného rally seriálu Liqui Moly Winter Cup 2012/13 druhé miesto absolútneho poradia. „Aj v minulom roku sme začali s druhým miestom, takže verím tomu, že to smeruje správnym smerom a na konci sa nám podarí vyhrať. Ja som s dneškom spokojný. Zdá sa mi však, že v minulom roku bola trať krajšia a o niečo dlhšia. Napriek tomu, že to je prvé kolo prišiel aj sneh, čomu som rád. Na začiatku sa mi podarilo vyrobiť jednu chybu a trafiť retardér, za čo sme samozrejme dostali penalizáciu, ktorá nás posunula dosť dolu. V tých ostatných dvoch jazdách ale bolo všetko v poriadku a podarilo sa nám to vytianuť na druhé miesto v cieli. Som spokojný, bol to dobrý začiatok," povedal v cieli Tomáš Srnka Ondrej.

Jozef Pisch;1t1u8257-2.jpg

Okrem druhého miesta absolútneho poradia sa podarilo CM Media Sport Teamu zvíťaziť na prvom kole Liqui Moly Winter Cup 2012/13 aj v rámci Súťaže Teamov. K tomuto úspechu im pomohol aj Peter Haluška s paľom Hnátom a ich Seatom Ibiza, ktorí vyhrali triedu T3.

Jozef Pisch;1t1u7994-1.jpg

„Ďakujem Srnkovi, ale aj Petrovi s Pavlom za pekný výsledok. Tomášovi navyše ďakujem aj za pekný deň strávený po jeho boku v súťažnom Mitsubishi Lancer EVO IX. Bolo to fajn, trať bola síce náročná, ale pekná," dodal pochvalné slová aj manažér CMM Media Sport Teamu Martin Markovič.

Tibor Szabosi;co8c5937-4.jpg

Seriál Liqui Moly Winter Cup 2012/13 pokračuje druhým kolom už v polovici mesiaca január 2013.

 



Diskusia k článku

Najnovšie galérie

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri